RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194446  Szerző: Volvos

Szerintem a "nagyonzene" idejében szólt a legszebben, mindenféle hangszín vagy "loud" vagy bármi ilyesmi nélkül csak simán 1 tuner és 1 végfok. A sztereó hangzás meg kiváltképp. De most is az egyik /hanem a legjobb/ hangzású adó a magyar éterben.
 #194444  Szerző: zenefalo

Online viszont 4-5 percenként egyszer egy nagyon rövid időre elhallgat a stream(kb. egy rövid ugrás), alig zavaró, de észrevehető. Több stream-en is hallható ez a hiba.
 #194443  Szerző: knoskamatee

Jozsfm964 írta: 2021.10.19. 20:46 Valaki elismerősen írt a hangzásról... Hát én nem tudom, de 5.1-es rendszeren hallgatva gyenge a hangkép. A mélyládám alig szól a többi adóhoz képest. Bár már itthon az is nagy szó, hogy nem agyon processzált hangot adnak ahol hullámzik a hangerő. :lool:
továbbra is elismerően írok a hangzásról! nincs agyonprocesszálva, nem szakítja szét a fejemet a basszus, nem fáj a fülem a sok magastól, nincs elnyomva a közép és nem is torzít. szép egységes. az otthoni nagy HiFi-n tökéletesen szól. ott vannak a hangok, ahol annak lenniük kell. ha a 'Mood' szól üt a basszus, ha Bohemian Betyars, akkor meg szépen ki van emelve minden, nem tűnnek el bizonyos hangok, hangszerek.
pont úgy szól, mint 10 éve. jó cucc kell hozzá és kész. :yes:
 #194411  Szerző: Jozsfm964

Valaki elismerősen írt a hangzásról... Hát én nem tudom, de 5.1-es rendszeren hallgatva gyenge a hangkép. A mélyládám alig szól a többi adóhoz képest. Bár már itthon az is nagy szó, hogy nem agyon processzált hangot adnak ahol hullámzik a hangerő. :lool:
 #194389  Szerző: homerhamm

Most már semmilyen top40 nincs? :gülü:
A műsorok között se találom.
 #194388  Szerző: zenefalo

knoskamatee írta: 2021.10.16. 17:47 senki nem írta, (vagy nem hallotta) de egy jó ideje elég kiegyensúlyozott lett a hangkép. nem dünnyög a mélyeknél, van igazi magas is. kellemesen szól és a kompresszió aránya is pont jó. :yes:
Azt én is megfigyeltem, bár online szoktam hallgatni, hogy szépen szól, miközben a Retró-Best-R1 pesti stream hányadékul van beállítva :sick:
 #194381  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2021.10.16. 17:10
Patrik09 írta: 2021.10.16. 10:59 Az R1 átalakítását követően a Petőfin a műsorvezetők többször is előszerettel bemondják, hogy a legújabb zenék náluk mennek. :D
Ja, és a mondatban a náluk elé egy csak is nyugodtan bepasszolna. Ez legalább igaz, amit a Petőfin mondanak, a R1
szlogen pedig lassan újra egy ordas hazugság lesz.
Megjelenés napján lement Adele újdonsága. :yes: :yes: :yes: :yes:
 #194380  Szerző: knoskamatee

senki nem írta, (vagy nem hallotta) de egy jó ideje elég kiegyensúlyozott lett a hangkép. nem dünnyög a mélyeknél, van igazi magas is. kellemesen szól és a kompresszió aránya is pont jó. :yes:
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 625