Szerintem a "nagyonzene" idejében szólt a legszebben, mindenféle hangszín vagy "loud" vagy bármi ilyesmi nélkül csak simán 1 tuner és 1 végfok. A sztereó hangzás meg kiváltképp. De most is az egyik /hanem a legjobb/ hangzású adó a magyar éterben.
Jozsfm964 írta: ↑2021.10.19. 20:46 Valaki elismerősen írt a hangzásról... Hát én nem tudom, de 5.1-es rendszeren hallgatva gyenge a hangkép. A mélyládám alig szól a többi adóhoz képest. Bár már itthon az is nagy szó, hogy nem agyon processzált hangot adnak ahol hullámzik a hangerő.továbbra is elismerően írok a hangzásról! nincs agyonprocesszálva, nem szakítja szét a fejemet a basszus, nem fáj a fülem a sok magastól, nincs elnyomva a közép és nem is torzít. szép egységes. az otthoni nagy HiFi-n tökéletesen szól. ott vannak a hangok, ahol annak lenniük kell. ha a 'Mood' szól üt a basszus, ha Bohemian Betyars, akkor meg szépen ki van emelve minden, nem tűnnek el bizonyos hangok, hangszerek.![]()
homerhamm írta: ↑2021.10.16. 17:56
Megjelenés napján lement Adele újdonsága.![]()
![]()
![]()
![]()
knoskamatee írta: ↑2021.10.16. 17:47 senki nem írta, (vagy nem hallotta) de egy jó ideje elég kiegyensúlyozott lett a hangkép. nem dünnyög a mélyeknél, van igazi magas is. kellemesen szól és a kompresszió aránya is pont jó.Azt én is megfigyeltem, bár online szoktam hallgatni, hogy szépen szól, miközben a Retró-Best-R1 pesti stream hányadékul van beállítva![]()
shadoe írta: ↑2021.10.16. 17:10Megjelenés napján lement Adele újdonsága.Patrik09 írta: ↑2021.10.16. 10:59 Az R1 átalakítását követően a Petőfin a műsorvezetők többször is előszerettel bemondják, hogy a legújabb zenék náluk mennek.Ja, és a mondatban a náluk elé egy csak is nyugodtan bepasszolna. Ez legalább igaz, amit a Petőfin mondanak, a R1![]()
szlogen pedig lassan újra egy ordas hazugság lesz.