david72 írta:Szeretnék szívből gratulálni, hogy sikerült az istenített átalakítással 200 ezer hallgatót elüldüzni, tippem, hogy 650 ezer lesz a vége.várható volt a csökkenés. az alteres Petőfin volt 400-600 ezres tábor. azóta ugyan ez van, csak mainstram zenékkel van kitömve közel 50-50% arányban, így várható volt, hogy ennél több lesz. végülis több lett.
https://nmhh.hu/cikk/224235/Budapesti_e ... szeptember
Kiváló eredmény, ... Minden másra ott vannak a szakemberek.
én egy hónapja 800 ezret mondtam hogy annyi lesz az alja. úgy is lett.
ez az új arculat tavasz óta lett szépen bevezetve, úgyhogy szépen csökkent addig is a hallgatottság. most van a mélypontja.
most a Rádió 1 visszalakulása miatt az újonnan szerzett 100 ezer hallgatójukból 50 ezren itt fognak kikötni és egy erősebb online kampánnyal még az az extra 100 ezer is visszakerülhet hozzájuk.
amikor a Retrót is átalakították, ott 1,6-ról 1,4 millióra esett vissza, mostanra majdnem 1,7 millióan hallgatják.
úgyhogy ja... minden átalakítás veszteséggel jár rövid távon. nem fog hirtelen kicserélődni a hallgatói bázis. itt is látszódik ez a kis gödör. évvégére 900 ezer meglesz.
meg ha mégis csak bejön az a csodás 650 ezres összbázis, akkor se lenne baj, hisz közszolgálati. teljes mértékben fiatalokhoz szól. legutóbb kifejtettem. elég csak megnézni a hazai koncerteket és a Spotify listákat meg a TikTok trendinget. ezeknek a követelményeknek maximálisan megfelel a Petőfi és meg is engedheti magának "közszolgálati profilra" hivatkozva.
Tuner: Sony STR-AV370 & Siemens RH-300
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)
Antenna: TP-Link TL-ANT2415D (V polár)