viktorio írta:Györke Attila tanácsa az egyik hallgatónak, aki nem hallja a legújabb
slágerét a rádió 1-en.
radio1@radio1.hu <--- írj ide egy levelet a Zenei Szerkesztőnek címezve!
Egyébként Attila sem a szokásos idősávban hallható...
Már-már bulvár újságírói ügyességgel sikerült bolhából elefántot csinálni, csak nem értem miért került ez most elő.

Igen - töredelmesen bevallom - ezt mertem tanácsolni a hallgatónak, aki a Facebook oldalamon fordult hozzám a panaszával - ez az apróság fent kimaradt - de mivel ugye nem én vagyok a rádió zenei szerkesztője, ezért bátorkodtam Őt a megfelelő útra terelni. Bocsánatot kérek ezért.

A tisztesség kedvéért álljon itt a hallgató panasza is:
"Szia Györke Attila! Figyelj csak a neon.hu-n a hot top10-ben, bravo top 10-ben és az itunes single top10-ben is szerepel még hozzá dobogós és második pozíciókban Justin Bieber-Boyfriend című slágere... Olyan idegesítő hogy a Rádió1 nem játsza... Pedig nagyon sokan szeretik és szeretnék ha a R1 játszaná... Igen tudom hogy a fiúk többsége nem szereti, de a lányok többsége igen... És ismerek egy pár olyan fiút aki szereti... Bízok bennetek R1..."
A válaszom pedig fent olvasható.
Ugye, hogy ez senkit nem érdekel ezen a fórumon?!

Na, ugye!
A másik észrevétel viszont helyes, délutánonként hosszabb műsoridőben vagyok hallható a R1-en.