RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#194135  Szerző: shadoe

djlacee írta: 2021.10.05. 18:26 Bele-belehallgatva, illetve a playlistet nézegetve szerintem kijelenthető, hogy az egyik legjobb rádió lett az országban. Az országos jellegű rádiókhoz képest pedig minden kétséget kizáróan a legjobb. Pont annyira kommersz és pont annyira alter, amennyire kell.
Én is így érzem. Ha pár hete kérdeztek volna a Petőfiről, akkor annyi kritikával illettem volna, hogy bizony lepkehálóval kell összefogdosni a playlistben azokat a számokat, amiket április végétől nyár elejéig kaptak fel, annyi ritkán mentek. Most valahogy ebben a tekintetben is jobban állunk. Újra el tudom kapni a Shy Awayt, a Drunkot, a Vertigot, a Kiss Of Venust, a Goldent és a többieket. Ráadásul ha újra bedől a R1 - amire sajnos nagy az esély - ez marad számomra az egyetlen, nálam is fogható, huzamosabb ideig hallgatható rádió az FM-en.
 #194114  Szerző: djlacee

Bele-belehallgatva, illetve a playlistet nézegetve szerintem kijelenthető, hogy az egyik legjobb rádió lett az országban. Az országos jellegű rádiókhoz képest pedig minden kétséget kizáróan a legjobb. Pont annyira kommersz és pont annyira alter, amennyire kell.
 #194009  Szerző: shadoe

Itt meg a Mindig Tv nem adja a Petőfi Rádiót ma délután.
 #194007  Szerző: weiszmatyi

Jó ideje leragadt az RT a "Hirek'-nél.
 #193874  Szerző: p0tyi

Iller Bálint alatt lecserélődtek a bedek, a többi műsorban nem. Miért?
 #193859  Szerző: homerhamm

Kis késéssel bekerült Lizzo - Good as Hell, és Normani - Motivation is. :)
 #193793  Szerző: p0tyi

Végre lecserélték a rém-bedet!
 #193667  Szerző: p0tyi

Úgy tűnik, egyelőre elmarad a Retro hallgatottságtöbblete a Petőfi és Rádió1 veszteségétől.
 #193665  Szerző: tomee

p0tyi írta:Eddig közel 200.000 fővel csökkent a Petőfi Rádió hallgatottsága az átpozicionálás után.
És vajon ezek az emberek a Retro-ra vándoroltak, ahogyan azt szerették volna?
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 626