RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#58685  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Ezért kéne prémium csomagba tenni ezt két szenny médiát.
Nem akarok vitába folyni, de sose értettem miért jó mindig szidni a két kereskedelmi csatornát. Érdekes módon mindenki utálja, mégis mindenki tudja mi történt előző nap a csatorna műsoraiban, pedig az ország jelentős része már legalább 20 csatorna közül válogathat. Vannak hibáik, amiket én is belátok (pl. betelefonálós műsorok), de összességében semmivel sem rosszabbak, mint a külföldi társaik. Sokan etalonnak tartják a német csatornákat, pedig azon kívül, hogy azok 16:9-esek, egyáltalán nem jobbak.
Sajnos én nem tudom mi volt a vacsora csatába. :( El mondod?
Nem csak abba jobbak hogy 16:9-esek. Ott Gyözikéhez hasonló szarokat nem mutogatnak.
 #58681  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Ezért kéne prémium csomagba tenni ezt két szenny médiát.
Nem akarok vitába folyni, de sose értettem miért jó mindig szidni a két kereskedelmi csatornát. Érdekes módon mindenki utálja, mégis mindenki tudja mi történt előző nap a csatorna műsoraiban, pedig az ország jelentős része már legalább 20 csatorna közül válogathat. Vannak hibáik, amiket én is belátok (pl. betelefonálós műsorok), de összességében semmivel sem rosszabbak, mint a külföldi társaik. Sokan etalonnak tartják a német csatornákat, pedig azon kívül, hogy azok 16:9-esek, egyáltalán nem jobbak.
 #58680  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Jobbat nem találtak. :)

http://stop.hu/articles/article.php?id=775879
Nem értem miért Győzikét választották a Cool-os műsorvezetők helyett. Már volt néhányszor vendégműsorvezető más műsorokban és borzasztó volt. Az esetleges nézői szám sem indokolja, mert a Győzike show az utóbbi időben már elég gyenge nézőszámot hozott.
 #58671  Szerző: Mauro

TV2 még nincs sok tematikus csatija még.
Remélhetően Redva klub se indít már újat.
Ezért kéne prémium csomagba tenni ezt két szenny médiát. És akkor csak az fizet érte aki arra kíváncsi Gáspárék és társaik hogy ontják magukból nyomorékká vált lelkük minden mocskát.
 #58666  Szerző: Gabeedj

Gáspárék miatt fizessek?? Ezek az adók sokat tettek a közízlés rombolásáért.
Barátok közt miatt sok esetben, egy értelmes műsort késő estére tettek ,amit örömmel megnéztek volna sokan.Ezzel ellentétben a kábeltelevíziók,próbálnak színesebbek lenni,bár ez sok tematikus csatorna miatt(ami az rtl és tv2 tulajdona)nagyon nehéz.
 #56464  Szerző: Zeegee22

:sick: :sick: :sick: ennyit erről
 #55222  Szerző: djlacee

De ez változhat :) amúgy meg készülök, hogy végre kidobhassam a upc kábeltv -t
 #55213  Szerző: mlaszlo

egon2 írta:2012.Január 1.től tetőantennával,hány televízió csatorna lesz fogható díjmentesen?
Úgy tudom,hogy az M1,M2,Duna,TV2,RTL KLUB,Hír Tv,és az ATV benne van a díjmentes kategóriában.
Díjmentesen az m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna II. Autonómia, TV2, RTL Klub és a Euronews lesz elérhető. Az ATV és a Hír TV a Mindig TV Extra csomag része.
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 199