nyikolaj írta:Amugy miért pont Ny.h-át spécézte ki a birodalom kiépitéséhez Szerencsekerék Viktor?Talán köze van Tirpákiához?A helyi VTV-be pedig az összes haverját berakta.(Gajdost,Horváth Évit)Fura. 
ez kb. olyan kérdés, minthogy "miért van Bochkor Gábor a slágeren" vagy mint "Máté Kriszta miért pont a tv2-nél van?" hát azért mert annak idején megtalálták egymást. ő és az advertum. fontos dolog, hogy a vtv nyíregyháza az advertum saját tévéje, a nyíregyházi városi televízió pedig egy másik csatorna.
Johnny írta:(...) bevallom őszintén megirtam az ORTTnek is, kicsit jobban nyissák már ki a szemüket, mert játszanak a nagy bölcs testülettel a nyirségi fiúk.
látnak ők világosan. én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a médiahatóság azon van, hogy ezek mihamarabb eltakarodjanak az éterből. persze lehet, hogy mindez csak álca a korábbiakban itt felhozott érvek szerint, de reméljük a legjobbakat

(most kicsit megint olyan érzésem van, hogy az advertum nagyon közel került a milliárdokhoz, ennek reményében igencsak merészen játszottak, de eltaktikázták magukat és ez most a vesztüket okozza. nagyon kíváncsi vagyok, hogy a napokban mi várható advertum / gold fm ügyben.)
Johnny írta:Én egyébként azt a tökölést sem értem hogy pl. ha nem fizeted ki a gázt akkor kikapcsolják...biroságozhatsz te nyugodtan, ha igazad van akkor visszakapcsolják. Most is ezt kéne, kikapcsolni, addig se szennyezzen, aztán ha nekik van igazuk(ami valljuk be a lefizethető biroságok miatt elképzelhető) akkor visszakapcsolják.
ezt én sem értem, de biztosan a törvényi szabályozás miatt alakulhatott így. azért remélem, hogy a végkifejleten ez nem változtat.
egyébként pedig felkerült az ortt honlapjára az utolsó januári ülésnap jegyzőkönyve, én meglepődve tapasztaltam, hogy korántsem olyan élvezetes olvasmány, mint az eddigiek, az azonban kiderült, hogy volt ilyen napirend, hogy: "Kiegészítés az 1055/2008. számú előterjesztéshez: a 2007. évi CLIV. törvény alapján pályáztatási "moratórium" alá került, az Rttv. 102. § (5) bekezdés hatálya alá eső "talált" és a 41. § hatálya alá tartozó helyi és körzeti rádiós műsorszolgáltatási jogosultságok pályáztatási eljárása - az MTC Jonatán Kft. jogosultságait érintő azonnali szerződésfelmondás kapcsán fennálló helyzetről." ez nálam azt jelenti, hogy az ortt legszívesebben újrapályáztatná a gold fm (valamelyik / mindegyik) frekiét, de ezt valamiért(?) nem tudja. ezt a napirendet akkor elnapolták, de azóta lehet, hogy tárgyalták már...
Johnny írta:Meg az is milyen már hogy az ORTT és az MHH is elküldte őket a picsába...ezek meg csak pattognak. És wazze egyszerűen nem lehet bezárni, pedig már a hatóségok is azt akarják.
Ezek még Brusszelig is elviszik az ügyet.
nem, odáig én viszem el az ügyet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: