RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#192841  Szerző: homerhamm

Lakatos Mónika - Csi Láv Tut, most ez komoly???????? :hit:
 #192818  Szerző: moby67

Ha tényleg így halad akkor gyakrabban hallgatom.
A műsorvezetőkre és a műsorokra is rá férne frissítés, mert van aki-ami már nagyon unalmas. (pl: hétköznap 19-21; vasárnap 18-24) :vomit:
A régi stábból igazán vissza kerülhetne néhány!
 #192813  Szerző: shadoe

kondalyuk írta: 2021.06.01. 11:55 1 héttel a zenék frissítése után szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a Petőfi az egyik legváltozatosabb rádió ma. Nemcsak sok újdonságot mutatnak be, de a 2016 előtti zenék be- illetve visszavezetése által több tucat dallal bővült a kínálat.
Lecserélték a fantáziátlan music menüket és a dalok közti sweepereket is. Visszatérek a frekvenciaazonosítók is :)

Szépen, fokozatosan mossák át az 5 éve fennálló kommersz formatot és terelik a rádió arculatát az új irányba.

Személy szerint, én ennek nagyon örülök :)
Boldog születésnapot a 14 éves zenés Petőfi Rádiónak! :D
Kezdettől fogva optimista voltam, már márciusban is, a hír hallatán. Valahogy éreztem, hogy ez lesz. Annyira rossz volt a Titusz-éra már a végén, hogy tudtam, hogy annál bármi más csak jobb lehet. De hogy ekkorát szóljon 2 hónap folyamatos frissítgetés után, erre még én se számítottam. Az év első negyedében még a R1-nek állt a zászló a szokásos R1-Petőfi libikókában, de most már a Petőfinek.
 #192809  Szerző: Snake05

kondalyuk írta: 2021.06.01. 11:55 1 héttel a zenék frissítése után szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a Petőfi az egyik legváltozatosabb rádió ma. Nemcsak sok újdonságot mutatnak be, de a 2016 előtti zenék be- illetve visszavezetése által több tucat dallal bővült a kínálat.
Lecserélték a fantáziátlan music menüket és a dalok közti sweepereket is. Visszatérek a frekvenciaazonosítók is :)

Szépen, fokozatosan mossák át az 5 éve fennálló kommersz formatot és terelik a rádió arculatát az új irányba.

+1
 #192801  Szerző: noartist

A Petőfilive-os stream olyan az Apple Music és a Spotify után, mintha egy dobozból szólna. Ezt érdemes lenne orvosolni. :)
 #192799  Szerző: kondalyuk

1 héttel a zenék frissítése után szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a Petőfi az egyik legváltozatosabb rádió ma. Nemcsak sok újdonságot mutatnak be, de a 2016 előtti zenék be- illetve visszavezetése által több tucat dallal bővült a kínálat.

#192784  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2021.05.30. 19:27
homerhamm írta: 2021.05.25. 21:04 Remélem holnap lesz valami jó kis Michael Jackson, de a legjobb egy Peter Bjorn And John - Young Folks lenne, na az a szám igazi MR2 volt. Veszek is egy 2014-es naptárat. :)

Kedves akárki ott dolgozó, ha olvasod ezt a fórumot, ezeket még megköszönném/megköszönnénk! :yes:
Nem tudom, észrevetted -e, de nagyon akarnak neked kedvezni. Rotációba tették az általad előzőleg javasolt "Starstruckot", és nem tudom, ma hallgattad -e a Top 40 első órájának visszatekintőjét... :)
Láttam a mostszol.hu-n. :)

Írok még számokat amiket hallanék még.

Marshmlo ft. Bastille - Happier
Moloko - The Time is Now
Purple Disco Maschine - Firework
Eminem - Rap God
Adele - Water Under The Bridge
Ed Sheeran - Photograph
M83 - Midnight City
Robin Schulz ft. Kiddo - All We Got
Dua Lipa ft. Angele - Fever
Ava Max - Rumor

Ezeket is köszönjük szépen előre, az új vezérigazgatónak pedig jó munkát kívánok. :)
 #192783  Szerző: shadoe

homerhamm írta: 2021.05.25. 21:04 Remélem holnap lesz valami jó kis Michael Jackson, de a legjobb egy Peter Bjorn And John - Young Folks lenne, na az a szám igazi MR2 volt. Veszek is egy 2014-es naptárat. :)

Kedves akárki ott dolgozó, ha olvasod ezt a fórumot, ezeket még megköszönném/megköszönnénk! :yes:
Nem tudom, észrevetted -e, de nagyon akarnak neked kedvezni. Rotációba tették az általad előzőleg javasolt "Starstruckot", és nem tudom, ma hallgattad -e a Top 40 első órájának visszatekintőjét... :)
 #192772  Szerző: shadoe

almos629 írta: 2021.05.29. 18:29 Egy "kicsi" csúszással bekerült a Levitating is. :)
Meglepő, és nem volt nagy csinnadratta körülötte. Szerintem a "Fever"-rel lenne teljes a repertoár, de az vélhetően az esélytelenek nyugalmával fog NEM bekerülni a rotációba.
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 625