A műsorvezetőkre és a műsorokra is rá férne frissítés, mert van aki-ami már nagyon unalmas. (pl: hétköznap 19-21; vasárnap 18-24)

A régi stábból igazán vissza kerülhetne néhány!
kondalyuk írta: ↑2021.06.01. 11:55 1 héttel a zenék frissítése után szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a Petőfi az egyik legváltozatosabb rádió ma. Nemcsak sok újdonságot mutatnak be, de a 2016 előtti zenék be- illetve visszavezetése által több tucat dallal bővült a kínálat.Kezdettől fogva optimista voltam, már márciusban is, a hír hallatán. Valahogy éreztem, hogy ez lesz. Annyira rossz volt a Titusz-éra már a végén, hogy tudtam, hogy annál bármi más csak jobb lehet. De hogy ekkorát szóljon 2 hónap folyamatos frissítgetés után, erre még én se számítottam. Az év első negyedében még a R1-nek állt a zászló a szokásos R1-Petőfi libikókában, de most már a Petőfinek.
Lecserélték a fantáziátlan music menüket és a dalok közti sweepereket is. Visszatérek a frekvenciaazonosítók is
Szépen, fokozatosan mossák át az 5 éve fennálló kommersz formatot és terelik a rádió arculatát az új irányba.
Személy szerint, én ennek nagyon örülök
Boldog születésnapot a 14 éves zenés Petőfi Rádiónak!![]()
kondalyuk írta: ↑2021.06.01. 11:55 1 héttel a zenék frissítése után szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a Petőfi az egyik legváltozatosabb rádió ma. Nemcsak sok újdonságot mutatnak be, de a 2016 előtti zenék be- illetve visszavezetése által több tucat dallal bővült a kínálat.+1
Lecserélték a fantáziátlan music menüket és a dalok közti sweepereket is. Visszatérek a frekvenciaazonosítók is
Szépen, fokozatosan mossák át az 5 éve fennálló kommersz formatot és terelik a rádió arculatát az új irányba.
Személy szerint, én ennek nagyon örülök
Boldog születésnapot a 14 éves zenés Petőfi Rádiónak!![]()
shadoe írta: ↑2021.05.30. 19:27Láttam a mostszol.hu-n.homerhamm írta: ↑2021.05.25. 21:04 Remélem holnap lesz valami jó kis Michael Jackson, de a legjobb egy Peter Bjorn And John - Young Folks lenne, na az a szám igazi MR2 volt. Veszek is egy 2014-es naptárat.Nem tudom, észrevetted -e, de nagyon akarnak neked kedvezni. Rotációba tették az általad előzőleg javasolt "Starstruckot", és nem tudom, ma hallgattad -e a Top 40 első órájának visszatekintőjét...
Kedves akárki ott dolgozó, ha olvasod ezt a fórumot, ezeket még megköszönném/megköszönnénk!![]()
![]()
homerhamm írta: ↑2021.05.25. 21:04 Remélem holnap lesz valami jó kis Michael Jackson, de a legjobb egy Peter Bjorn And John - Young Folks lenne, na az a szám igazi MR2 volt. Veszek is egy 2014-es naptárat.Nem tudom, észrevetted -e, de nagyon akarnak neked kedvezni. Rotációba tették az általad előzőleg javasolt "Starstruckot", és nem tudom, ma hallgattad -e a Top 40 első órájának visszatekintőjét...
Kedves akárki ott dolgozó, ha olvasod ezt a fórumot, ezeket még megköszönném/megköszönnénk!![]()