RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194280  Szerző: Jozsfm964

almos629 írta: 2021.10.12. 09:05 Igazi mai sláger = ismert, bejáratott, közkedvelt kortárs zenék. Az Ocean Drive az egy igazi mai sláger. Adele - Hello is. A Don't be so shy is. Viszont a Navos - Belive me, vagy más két hetes tuctuc zene kortárs ugyan, de nem sláger, és minden bizonnyal soha nem lesz az.
Ma 10-kor odakapcsolok óranyitáskor... azt mondja: "Ha új zene akkor Rádió 1"
Aha szóva, 5-6 éves zenék az új zenék értem. Az új zenék számomra nem feltétlen csak a közkedvelt zenékből áll, és nem feltétlen mindenki számára ismert. Pont azért kéne újakat játszani, hogy ismerjék, van olyan is. De úgy látom az átlag hallgató menthetetlen kategória.
 #194279  Szerző: djlacee

A mai playlistet nézegetve tényleg sikerült újra átesni a ló túloldalára 🤦
 #194278  Szerző: asr27

zoLee írta: 2021.10.12. 08:52 p0tyi és almos629 tagokat hagyjátok figyelmen kívül.
csak trollok.
erre élvezkednek otthon a kis szobában.

korábban már leírtam.
ők azok, akik szerint simán zöld az ég és kék a fű, és kitartanak a meggyőződésük mellett.

és eme állításokat csakis azért teszik, hogy jól felidegesítsenek.

vagy csak szimplán flúgosak :D

ha jól emlékszem, legutóbb mikor picit politizáltam és kifejtettem, hogy a fidesz mekkora kárt okozott az elmúlt 11 évben az országnak, ők írták, hogy ne hazudjak, itt minden szép és jó, a fidesz sosem lopna!

most ezekután mit gondoljak róluk, hmm?
vagy trollok és csakazértis az ellenkezőjét írják mindennek, vagy csak szimplán zizzentek :D

legyen az igazi mai sláger 2030ban is az Adele - Hello és az Ocean Drive!
:lool: :vomit:
+1 :yes:
 #194277  Szerző: almos629

Igazi mai sláger = ismert, bejáratott, közkedvelt kortárs zenék. Az Ocean Drive az egy igazi mai sláger. Adele - Hello is. A Don't be so shy is. Viszont a Navos - Belive me, vagy más két hetes tuctuc zene kortárs ugyan, de nem sláger, és minden bizonnyal soha nem lesz az.
 #194276  Szerző: zoLee

p0tyi és almos629 tagokat hagyjátok figyelmen kívül.
csak trollok.
erre élvezkednek otthon a kis szobában.

korábban már leírtam.
ők azok, akik szerint simán zöld az ég és kék a fű, és kitartanak a meggyőződésük mellett.

és eme állításokat csakis azért teszik, hogy jól felidegesítsenek.

vagy csak szimplán flúgosak :D

ha jól emlékszem, legutóbb mikor picit politizáltam és kifejtettem, hogy a fidesz mekkora kárt okozott az elmúlt 11 évben az országnak, ők írták, hogy ne hazudjak, itt minden szép és jó, a fidesz sosem lopna!

most ezekután mit gondoljak róluk, hmm?
vagy trollok és csakazértis az ellenkezőjét írják mindennek, vagy csak szimplán zizzentek :D

legyen az igazi mai sláger 2030ban is az Adele - Hello és az Ocean Drive!
:lool: :vomit:
 #194274  Szerző: Jozsfm964

p0tyi írta: 2021.10.11. 22:42 Nagyon frankó volt a mai playlist, pont mint a régi szép időkben. Olyan érzés volt hallgatni, mint amikor több év kihagyás után újraindultak a 96.4-en Budapesten. Ez az igazi Rádió 1. :yes:
Gratulálok. Akkor sikerült 5 évet visszafejlődni...
 #194273  Szerző: Jozsfm964

almos629 írta: 2021.10.11. 22:53 Komolyan olyanok vagytok, mint egy csapat hisztis óvodás. :D Könyörgöm, hagyjátok már békén szerencsétlen rádiót. Ha nem tetszik, nem kell hallgatni, de higyjétek el, jóval több új hallgatót fognak nyerni, mint ahányat elveszítenek. Az "igazi mai sláger" pedig nem az újdonság szinonimája, csak tudni kéne értelmezni a szlogent.
Tényleg érdekel, neked mit üzen a szlogen?!

Azért az nem vér ciki, hogy pl a Petőfi mai zenékben és zenei válogatásban leköröz egy kereskedelmi rádiót?
 #194272  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2021.10.11. 22:55
Jozsfm964 írta: 2021.10.11. 20:14 A Music FM-nek volt lelke. A Mcfly FM-nek nincs.
Nagyon sok sületlenség volt alább a kommentekben, de csak erre reagálnék: a kereskedelmi rádiózásnak nincs lelke.
Szerintem te meg a haverod direkt csináljátok.
Csak azért is, hogy ellenünk és a hallgatható R1 ellen beszéljetek.
 #194270  Szerző: p0tyi

Jozsfm964 írta: 2021.10.11. 20:14 A Music FM-nek volt lelke. A Mcfly FM-nek nincs.
Nagyon sok sületlenség volt alább a kommentekben, de csak erre reagálnék: a kereskedelmi rádiózásnak nincs lelke.
 #194269  Szerző: almos629

Komolyan olyanok vagytok, mint egy csapat hisztis óvodás. :D Könyörgöm, hagyjátok már békén szerencsétlen rádiót. Ha nem tetszik, nem kell hallgatni, de higyjétek el, jóval több új hallgatót fognak nyerni, mint ahányat elveszítenek. Az "igazi mai sláger" pedig nem az újdonság szinonimája, csak tudni kéne értelmezni a szlogent.
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 1021