Consequence írta: ↑2018.06.09. 09:11Nem tudom hogy miért állítod be "tucc-tucc"-nak mikor a legtöbbnek semmi köze a "műfaj"-hoz.Online esetleg de itt az éterrről van szó.Például Rock-ot tudsz hallgani éteren keresztül (is) a 95.8-on.Pop-ot pedig bármilyen rádióban.
Az R1 és a Music is 101%-ban tucc-tucc zenéket ad.
Nálam a pop / rock kategória a The Corrs,Paula Abdul,Depeche Mode,Fine Young Cannibals,The Hurts...-nál kezdődik.
Na ezeket pont nem adja egy rádió sem.
Akár netes rádiókat nézzük,ott is a magyar vonatkozású kínálat 99%-a electro.
Igen,van létjogosultságuk.De ezekből pont ennyi elég.
Kell egy "Poptarisznya" jellegű rádió is,pláne országosan.
Consequence írta: ↑2018.06.09. 09:11Class FM féle rádió egy sincs manapság, és azt neked is be kellene látnod, hogy igény lenne rá.Gr3g0ry írta: ↑2018.06.09. 09:03Az R1 és a Music is 101%-ban tucc-tucc zenéket ad.Dani írta: ↑2018.06.09. 08:59+1
Visszautaztál 10 évet az időben? Hol vannak manapság tuc tuc rádiók Magyarországon? Mindenhol csak pop zene megy egész nap, Rádió1-en, Musicon stb...
Szerintem egy "másik világban" él ahol van választék.
Nálam a pop / rock kategória a The Corrs,Paula Abdul,Depeche Mode,Fine Young Cannibals,The Hurts...-nál kezdődik.
Na ezeket pont nem adja egy rádió sem.
Akár netes rádiókat nézzük,ott is a magyar vonatkozású kínálat 99%-a electro.
Igen,van létjogosultságuk.De ezekből pont ennyi elég.
Kell egy "Poptarisznya" jellegű rádió is,pláne országosan.
Gr3g0ry írta: ↑2018.06.09. 09:03Az R1 és a Music is 101%-ban tucc-tucc zenéket ad.Dani írta: ↑2018.06.09. 08:59+1Consequence írta: ↑2018.06.09. 08:57 Hétfőn indulnak !Visszautaztál 10 évet az időben? Hol vannak manapság tuc tuc rádiók Magyarországon? Mindenhol csak pop zene megy egész nap, Rádió1-en, Musicon stb...
Személy szerint én örülök hogy retró lesz !
A tucc-tucc rádiókkal kishazánkban is dunát lehet rekeszteni.
Szerintem egy "másik világban" él ahol van választék.
Dani írta: ↑2018.06.09. 08:59+1Consequence írta: ↑2018.06.09. 08:57 Hétfőn indulnak !Visszautaztál 10 évet az időben? Hol vannak manapság tuc tuc rádiók Magyarországon? Mindenhol csak pop zene megy egész nap, Rádió1-en, Musicon stb...
Consequence írta: ↑2018.06.09. 08:57 Hétfőn indulnak !A "mainstream" rádiók pillanatnyilag tengert alkotnak.
Consequence írta: ↑2018.06.09. 08:57 Hétfőn indulnak !Visszautaztál 10 évet az időben? Hol vannak manapság tuc tuc rádiók Magyarországon? Mindenhol csak pop zene megy egész nap, Rádió1-en, Musicon stb...
Gyurii írta: ↑2018.06.09. 06:40 Ha már ennyi az off, én is ideoffolok kicsit.Én speciel ha régi trance vagy house vagy egyéb elektronikus zenét akarok hallgatni akkor youtube marad az egyetlen választás.Gondolom sokan vannak így,szóval ennyit a "zsákutcáról".
Mondjátok a fiatalokat célzó adókat, illetve hogy a 20 évvel ezelőtti kínálat nem bővült. (Dehogynem, lett országos Dankó, meg Kossuth rádió FM-en.)![]()
Viszont, ha pozitívumot kiemelhetek, akkor a teljesítménynövelés, és újabb frekik a Retro adóin.
Viccet félretéve a mai fiatalok értsd 30 év alattiak, szerintem javarészt USB, Spotify kettősre teszi le a voksát. Valahol a rádiót is elérte az ami a tévét is, netflix, youtube, HBO go stb. megjelenésével.
(Ha lenne is igény dance, trance vonalra, tudjátok ti is, hogy gazdasági zsákutca egyben.)