RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#192667  Szerző: homerhamm

almos629 írta: 2021.05.25. 18:20
nermalcat írta: 2021.05.25. 15:56 Szuper lett a zene...
Így van! :) Egyébként több megszólalás lett a nappali sávban, de nem zavaróan sok a szöveg. Már csak az arculatot kell cserélni. :)
Azért ma is voltak kamu SMS-ek, milyen világnapot hoznál létre téma alatt. :D
 #192666  Szerző: almos629

nermalcat írta: 2021.05.25. 15:56 Szuper lett a zene...
Így van! :) Egyébként több megszólalás lett a nappali sávban, de nem zavaróan sok a szöveg. Már csak az arculatot kell cserélni. :)
 #192654  Szerző: homerhamm

nermalcat írta: 2021.05.25. 15:56 Szuper lett a zene, nálam innentől első programhelyen van az autórádióban :)
Remélem marad még egy hely Modjo - Ladynek, vagy egy Eminemnek. :) A Boney M (1978!) meg külön meglepő volt, TikTok miatt került be.
 #192652  Szerző: nermalcat

Szuper lett a zene, nálam innentől első programhelyen van az autórádióban :)
 #192649  Szerző: djlacee

Az irány szerintem nagyon jó, az pedig még jobb, ha óvatosan adagolják, hogy a jelenlegi hallgatótábor se morzsolódjon le. Ilyen Budapest Bár jellegű zenékre nincs szükség.
 #192647  Szerző: moby67

kondalyuk írta:(Nem akarom elkiabálni fél nap történései után, remélem nem hamarkodom el, de...) VÉGRE!!!!

MR2-fan énem ismét ugrál örömében :D :yeah:
Egy ideje nem hallgattam.
Csak NEEEMM!!! Bár így lenne!
 #192642  Szerző: homerhamm

Justice - D.A.N.C.E!! Iennen is üdvözlöm az új zenei szerkesztőt! :) T.T. úrnak meg becsomagolunk színes papírba egy EMF CD-t, azt vigye magával. :D
 #192639  Szerző: kondalyuk

(Nem akarom elkiabálni fél nap történései után, remélem nem hamarkodom el, de...) VÉGRE!!!!

Ha jól hallom a clock annyiban változott, hogy több az új zene és végre frissítve vannak a régebbi dalok, amikkel viszont nagyon megleptek, jó értelemben!
Florence + Machine, Foo Fighters, Brendan Fraser, Morcheeba - Enjoy the Ride, ami végre nem a Rome wasn't built in a day...viszont vannak "vadabbak", amik megleptek:
- Koop - Koop Island Blues
- Dj Bootsie - Horseriders toward the abyss (sose gondoltam volna, hogy valaha újra hallom az MR2 éra után)

MR2-fan énem ismét ugrál örömében :D :yeah:

(Amit viszont nem értek...Blondie? Miért?)
 #192637  Szerző: homerhamm

djlacee írta: 2021.05.25. 09:17
homerhamm írta: 2021.05.25. 03:46 Frissült a rotáció, régebbi zenékkel... Kistehén - Szájber gyerek, Blondie - The Tide is High, de főleg amerikai zenékkel bővült a lista. Már majdnem New Yorkba éreztem magam. :D
Ez szerintem egy nagyon jó irány
A hajnali Missy Eliott szám kész felüdülés volt. :) Sőt a listán van Ossian(!!!!!) is. Már csak az Alvaro Solereket kell kihajigálni a listáról.
 #192636  Szerző: djlacee

homerhamm írta: 2021.05.25. 03:46 Frissült a rotáció, régebbi zenékkel... Kistehén - Szájber gyerek, Blondie - The Tide is High, de főleg amerikai zenékkel bővült a lista. Már majdnem New Yorkba éreztem magam. :D
Ez szerintem egy nagyon jó irány
  • 1
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 625