Maradjunk annyiban, hogy nem kell lenézni se az elektronikus, se a retró irányzatot. Meg azokat se kell lenézni, akik ezeket kedvelik.
A korábban leírtak alapján, meg hogy mégiscsak kapcsolódjon a topic-hoz:
Biztos vagyok benne, hogy ez a rádió országosan népszerű lesz, pusztán maga a tény miatt, hogy vissza fogja hozni azt, ami a Slágerrel eltűnt 2009-ben. Olyan helyeken, ahol eddig csak Petőfit meg R1-et lehetett fogni, ez minden bizonnyal felüdülés lesz. Abban is biztos vagyok, hogy fognak rajta ezt-azt még fazonírozni, eleve országos rádió lévén sokkal több hirdető fog megjelenni rajta. Könnyen előfordulhat, hogy pár embert át is fognak máshonnan csábítani. (pláne, hogy a Music engedélye is pár hónapon belül le fog járni)
Az, hogy erre most van igény? Hát... van. (bár én azokkal értek egyet, akik szerint a '60-es '70-es évek az örök klasszikusok kivételével inkább már csak amolyan csemege a 60+ korosztálynak. De nem csak itthon, a retro hullám világjelenség, és ebben erősen közrejátszik az is, hogy ennek az évtizednek a zenei felhozatala erősen hagy kívánnivalót maga után, meg rengeteg fantáziátlan feldolgozás születik.
Az indulás körülményei meg... Nagyjából 2009 óta tudni lehet, hogy hogyan zajlanak az ilyen jellegű dolgok, meg a R1-et kb. ugyanígy indították el 2 éve. Nem lepődnék meg rajta, ha ugyanezzel a módszerrel még 2-3 rádiót létrehoznának a következő években. McFly is megmondta tavaly, hogy a jelenlegi kapacitásukkal házon belül 5-6 rádiót simán le tudnak bonyolítani.