RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#192635  Szerző: homerhamm

Frissült a rotáció, régebbi zenékkel... Kistehén - Szájber gyerek, Blondie - The Tide is High, de főleg amerikai zenékkel bővült a lista. Már majdnem New Yorkba éreztem magam. :D
 #192633  Szerző: potyi

Az borítékolható, hogy a fiatalokhoz fog szólni, és a chart új belépői alapján az is, hogy merész lesz zenei értelemben. Nagyon valószínű, hogy rövid időn belül kikerülnek a Shania Twain-ek és Savage Gardenek. Azt csak remélni tudom, hogy a korábbi MR2-nél jóval intenzívebben használnak majd friss mainstream slágereket is az alter-indie-elektronikus vonal mellett. Most már tényleg amolyan BBC R1-osan.

Ez így tök jól mutatna a R1 mellett, de ahhoz bizony kelleni fognak nevek, meg nemzetközi toplistás zenék is.
 #192632  Szerző: kondalyuk

Úgy látom az ünnepnapi műsorrenden és beosztásokon is változtattak, volt magyar zenei műsor és mix is. Viszont a rádió műsorújságja lekerült a közmédia honlapjáról, a Petőfilive-on pedig nem frissítették...
nermalcat írta: 2021.05.23. 21:43 Hatalmas a káosz, szerintem most cserélődik le a háttértstáb, de azenei szerkesztő még a régi, azért van még Csepregi Éva, Alvaro Soler meg a Streets of you. Vajon mikor lesz a nagy megújulás?
A legutóbbi cikkben még az volt olvasható, hogy kb fél éves re-brandinggel számolnak, így ősznél előbb nem várnék nagy változásokat.
Továbbra is száműzném a Tiszttartó-clockot, a régebbi dalokkal együtt, nem erre a rádióra valók. Janet Jackson után megszólal a veretős Pendulum, eléggé éles váltás. A szombat esti (19-21) rotációt használnám a teljes megújulásig, abba szépen be lehetne vezetni az újabb dalokat.
 #192608  Szerző: nermalcat

De, rá gondoltam. Nekem ezek hótegyformák. :D
 #192606  Szerző: almos629

Csepregi nem nagyon van a Petőfin, nem Cserháti Zsuzsára gondoltál?
 #192605  Szerző: nermalcat

Hatalmas a káosz, szerintem most cserélődik le a háttértstáb, de azenei szerkesztő még a régi, azért van még Csepregi Éva, Alvaro Soler meg a Streets of you. Vajon mikor lesz a nagy megújulás?
 #192602  Szerző: shadoe

Amúgy olyan külföldi, ami egészen biztosan nem a legjátszottabb szám volt a héten. Hasraütéses Number One volt eléggé.
 #192601  Szerző: nermalcat

homerhamm írta: 2021.05.23. 19:48 Biztos jo adót halgattál? :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig tényleg külföldi volt, mostszol-on is megnéztem. Úgy néz ki, hogy elengedték a "sokkal több magyar zenét fogunk játszani" hülyeséget. :yes:
 #192585  Szerző: shadoe

Petőfi Top 40 - NEM magyar szám az első.
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 625