Jelen pillanatban a Retro Rádió is jobban építi a magyar zenei világot, mint a Petőfi.
noartist írta: ↑2024.08.02. 12:59 Én már csak arra vagyok kíváncsi, mikor engedik el a jelenlegi baromkodást, és jönnek rá, hogy vállalhatatlan, amit a Petőfivel csináltak az elmúlt egy évben.A magyar zenekaroknak is sokkal jobb volt, amíg külföldi zenéket is játszott a Petőfi, ha sokan inkább a külföldi zenék miatt kapcsoltak a Petőfire annak idején, ők is megismerhettek egy csomó akkor aktuális magyar zenét. Jelen pillanatban nem tudok olyan rádióról, amelyik bemutatná a legújabb magyar zeneszámokat, ahogy régen a Petőfi tette. Semmire nem volt jó valóban ez a változtatás.
Úgyse bírják ki, hogy ne verjék szét évente, amit felépítettek. Annyi, hogy most szívességet tennének vele – de azzal is, ha elfordítanák a főkapcsolót.
Bocs, lehet karcos, de akkor is olyan mélyen van ez az adó, mint még soha. Kívánok minden jót a döntéshozóknak, karriercélként tudom ajánlani az árufeltöltői pozíciót valamelyik diszkontban.