RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#194179  Szerző: tomee

Én továbbra sem értem, hogy 2021-ben miért elvárás egyeseknek, hogy egy ANALÓG rádió hozzáigazodjon az egyéni zenei ízlésükhöz, amikor manapság tényleg a Spotify-jal meg akármikkel teljesen személyre szabott playlist-eket össze lehet állítani. 1800 Ft-ért havonta... Ha mondjuk 2005 lenne, érteném a felháborodást, de manapság VAN alternatíva.

Évek óta látni, hogy mi folyik a hazai rádiós "piacon", most visszahozták Fly-t meg a zenei szerkeztőt, miközben másfél éve még elégedetlenek voltak a munkájukkal, és semmi garancia nincs rá (!) hogy fél vagy egy év múlva nem fognak megint csavarni ezen. Ugyanez igaz a Retro-ra meg a Best FM.

Tisztán látszik, hogy a vezetőség olyan hallgatottságot hajkurászik, amit már a büdös életben nem fognak elérni, mert mindenkinek ott van az okostelefon a zsebében.
 #194178  Szerző: zoLee

Hagyd...

én már elengedtem, menthetetlen esetek...

ha nekik a fű kék és az ég zöld, rájuk kell hagyni :)

ha ők az Ocean Drive-ra meg Ed Sheeran - Perfect-re élveznek el, ami újra naponta le fog menni, minimum 25x, mint igazi MAI sláger, akkor egészségükre!
Leljék örömüket benne! :)
 #194177  Szerző: asr27

almos629 írta: 2021.10.07. 22:28 Olyan nehéz felfogni, hogy a "rogyásig játszott, unalmas, lejárt csicskapop zenékre" van tömeges igény, a tuctucra pedig nincs?
"tuctuc" az a német Sunshine Live rádióban megy esténként.
Az ami a magyar rádiókban és a R1-en megy este, dallamos, modern tánczene, vagy Dance zene.
Az, hogy ti fogalomzavarban szenvedtek, teljesen egyértelmű, ahogy az is, hogy fogalmatok sincs a zenei műfajokról, stílusokról!
 #194176  Szerző: Beci45

Dani írta: 2021.10.07. 23:02 Szerintetek a lehetséges zenei változáshoz Juhász Gergely a nevét fogja adni? Volt MusicFM-s ként én szerintem ő inkább a dance zenei vonalat képviseli, furcsállnám, ha szó nélkül hagyná ezt.
Miért tenné? Már Bazsa Péter a zenei szerkesztő.
 #194175  Szerző: Dani

Szerintetek a lehetséges zenei változáshoz Juhász Gergely a nevét fogja adni? Volt MusicFM-s ként én szerintem ő inkább a dance zenei vonalat képviseli, furcsállnám, ha szó nélkül hagyná ezt.
 #194174  Szerző: djlacee

Privát vélemény, de azért úgy összességében szerintem senkinek nem tesz jót, hogy pár havonta az összes Radio Factory cégcsoporthoz tartozó rádiót átalakítják.
 #194172  Szerző: almos629

Olyan nehéz felfogni, hogy a "rogyásig játszott, unalmas, lejárt csicskapop zenékre" van tömeges igény, a tuctucra pedig nincs?
 #194171  Szerző: asr27

p0tyi írta:Annyi idő alatt, amennyit ez a sok komment felemésztett, már rég előfizethettél volna a Spotifyra és csinálhattál volna magadnak 10 playlistet tuctuc zenékkel.
Te pedig a rogyásig játszott, unalmas, lejárt csicskapop zenéidből.
 #194170  Szerző: p0tyi

Annyi idő alatt, amennyit ez a sok komment felemésztett, már rég előfizethettél volna a Spotifyra és csinálhattál volna magadnak 10 playlistet tuctuc zenékkel.
 #194169  Szerző: asr27

p0tyi írta:Ez egy kereskedelmi rádió, aminek minden hallgatóért, és emellett még minden hirdetőért is meg kell küzdenie. Nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan zene szóljon, ami nem a többség igénye. Az, hogy elindult lefelé a rádió hallgatottságban az elmúlt egy évben a jelentősen kibővült vételkörzet ellenére, elég egyértelműen meghatározza a helyes és a helytelen irányokat a zenei szerkesztésben is. Ráadásul egyszer s mindenkorra.

Az összes többi okfejtés itt a topikban egyéni szoc probléma.
Befejezted?
A többség igénye az, hogy új zenék szóljanak, nem pedig 2-3 éves, dögunalmas, agyonjátszott lejárt slágerek!
Az, hogy neked dance zene és mix fóbiád van, az valóban egyéni szoc probléma!
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 1022