Chriss írta:Hallottam olyan pletykát is, hogy Rádió 6 lesz belőle...Na, az jó. Legalább az igényesebb fajta.
Chriss írta:Hallottam olyan pletykát is, hogy Rádió 6 lesz belőle...Na, az jó. Legalább az igényesebb fajta.
Szabi írta: Biztos nem akarták fizetni ezért JoNest...Így már értem, csak ez a jelenlegi zenei kínálat amit hallottam az Abszolúton, ez nem valami meggyőző, gondolom nem sokan kapcsolnak most rá.
Mert amúgy az Abszolút nem volt vmi jól fogható Pesten, nem hiszem, hogy ne lett volna "abszolút veszteséges". Maximum a Dunakanyarban, Észak-Pesten meg pár fanatikusabb hiphopos a délebbi területeken hallgatta.
Biztos majd kiveszi a Lakihegy Rádió a sikertelen budaörsi kísérletük után.
mlaszlo írta:Én csak azt nem értem, hogy ha a Pont FM-en mehetett az utolsó pillanatig rock zene (a korábbi arculattal), akkor az Abszolúton miért kellett lecserélni a zenei kínálatot?Biztos nem akarták fizetni ezért JoNest...
Szabi írta:Mehetne ezen tovább a Pont FM, Budapest felé fordítva.Pasa írta:Egyelőre "semmilyen" adó. Aztán, hogy mi lesz vele, senki nem tudja szerintem.Bizonyára kiadják valakinek.
Kérdés, kinek kell...
Pasa írta:Egyelőre "semmilyen" adó. Aztán, hogy mi lesz vele, senki nem tudja szerintem.Bizonyára kiadják valakinek.