RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160372  Szerző: Milán

asr27 írta:A Music FM az egyetlen olyan rádió itthon, ami valóban változatos és nem kell elkapcsolni negyed óra hallgatás után, mert pocsék zenék mennek, mint a többi rádiónál. :)
Ja... Sok a topsláger :troll:
 #160370  Szerző: markfelt

asr27 írta:Most pedig a New Level Empire - Szerteszét (jelenleg szerintem ez a legjobb friss magyar dal)
Mindkettőt imádom.
A Music FM az egyetlen olyan rádió itthon, ami valóban változatos és nem kell elkapcsolni negyed óra hallgatás után, mert pocsék zenék mennek, mint a többi rádiónál. :)
Szuper, hogy ezt te így látod, szerintem meg a Jazzy.
 #160368  Szerző: asr27

Most pedig a New Level Empire - Szerteszét (jelenleg szerintem ez a legjobb friss magyar dal)
Mindkettőt imádom.
A Music FM az egyetlen olyan rádió itthon, ami valóban változatos és nem kell elkapcsolni negyed óra hallgatás után, mert pocsék zenék mennek, mint a többi rádiónál. :)
 #160366  Szerző: zenefalo

Baby D - Let me be your fantasy (1992) szól eredetiben! :yeah:
 #160350  Szerző: noartist

Milán írta:A holnapjukon írnak a barterkedésről, szóval amiket hallasz hirdetések azok közül se biztos hogy mindegyikért fizetnek. Ezt a rádió mindig mérlegeli :) Pl. amikor pizzáról töltenek fel képet, ott lehet hogy adnak mondjuk 100 pizzakupont, és az a rádiónak és a pizzás cégnek is jó! Ugye? :)
Persze, ez tiszta, de én a reklámblokkokra gondoltam.
 #160349  Szerző: Milán

A holnapjukon írnak a barterkedésről, szóval amiket hallasz hirdetések azok közül se biztos hogy mindegyikért fizetnek. Ezt a rádió mindig mérlegeli :) Pl. amikor pizzáról töltenek fel képet, ott lehet hogy adnak mondjuk 100 pizzakupont, és az a rádiónak és a pizzás cégnek is jó! Ugye? :)
 #160348  Szerző: noartist

Milán írta:Az, hogy azt kifizették nem jelenthet semmit. A NAV-nál már az 500 Ft is hátralék :)
Főleg akkor nagy összeg az az 500 forint náluk, amikor nem szívlelik a cég mögött álló vállalkozót, ugye... :blush:

Mindent összevetve, hirdetők még mindig akadnak bőven- bár nincs már Szerencsejáték Zrt. és társai, de nem tűnik menthetetlennek a rádió.
 #160347  Szerző: Milán

Az, hogy azt kifizették nem jelenthet semmit. A NAV-nál már az 500 Ft is hátralék :)
 #160346  Szerző: noartist

Milán írta:Közben pedig a NAV-os dolognak is utánanéztem, és már nincs semmi hátralékuk..
Akkor csak nincs komoly baj.
 #160345  Szerző: Milán

Közben pedig a NAV-os dolognak is utánanéztem, és már nincs semmi hátralékuk..
  • 1
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 565