RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#190992  Szerző: tomee

Amúgy ebből még akár jó dolgok is kisülhetnek. Például végre normális rádióba kerülhetnek át azok az amúgy tehetséges műsorvezetők, akik éveken keresztül a valós képességeik 5 %-án kellett, hogy működjenek.

Másfelől én még mindig azt gondolom, hogy az MR2-ős szellemiség lenne a legideálisabb irányvonal. Nyilván nem ugyanúgy, mert azt a feelinget már úgysem tudják visszahozni, és az a hajó már amúgy is elment, de maga "közszolgálati" jelleg még akkor állt legközelebb az amúgy elvárt szinthez. Volt még azon is mit faragni, de az legalább egy erős kiinduló pont volt.

Vagy csinálhattak volna valamit az Ö3 mintájára, de az elmúlt éveket elnézve a világ végtelen pénze, és az ország legtapasztaltabb műsorvezetői sem elegek ahhoz, hogy egy tisztességes rádiót összerakjanak.
 #190991  Szerző: potyi

Milu írta: 2021.04.01. 20:09
shadoe írta: 2021.04.01. 19:08 A napi playlist tartalmaz Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó, United, Quimby számokat, akik eddig szerintem nem szóltak a Titusz Fm-en. Több óra is egymás után 4 külföldi számmal kezdődött, köztük egy darab magyar szám sem volt, ez is új jelenség. Egyelőre nekem oltári nagy katyvasznak tűnik a playlist, feltételezhetően az átmenet okozza a káoszt.
Az ő dalaik eddig is szóltak a Petőfin. Egyedül Cserháti számít újdonságnak, de ő sem most került be a repertoárba, hanem még decemberben.
Viszont egy ideig csak hétköznap reggel szólt a recurrent magyar adag. Kivéve Feró, meg Ákos. Ők mindig. :D
 #190990  Szerző: Milu

shadoe írta: 2021.04.01. 19:08 A napi playlist tartalmaz Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó, United, Quimby számokat, akik eddig szerintem nem szóltak a Titusz Fm-en. Több óra is egymás után 4 külföldi számmal kezdődött, köztük egy darab magyar szám sem volt, ez is új jelenség. Egyelőre nekem oltári nagy katyvasznak tűnik a playlist, feltételezhetően az átmenet okozza a káoszt.
Az ő dalaik eddig is szóltak a Petőfin. Egyedül Cserháti számít újdonságnak, de ő sem most került be a repertoárba, hanem még decemberben.
 #190989  Szerző: potyi

Ilyen az, amikor nincs főnök, a többiek meg "kábé csinálják, amit eddig". Majd nyárra nyilván munkához lát az új vezetés, és szépen elindul a rádió valamilyen irányba. Viszont Tiszttartó az MTVA-nál maradt elvileg, igaz, a menedzsmentben most nem látni a website-on. Kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből.
 #190987  Szerző: homerhamm

Napközben nem vettem észre változást a playlistbs, volt sok magyar szám. Na de éjjel 7 külföldi zene volt egymás után!
 #190985  Szerző: shadoe

A napi playlist tartalmaz Cserháti Zsuzsa, Keresztes Ildikó, United, Quimby számokat, akik eddig szerintem nem szóltak a Titusz Fm-en. Több óra is egymás után 4 külföldi számmal kezdődött, köztük egy darab magyar szám sem volt, ez is új jelenség. Egyelőre nekem oltári nagy katyvasznak tűnik a playlist, feltételezhetően az átmenet okozza a káoszt.
 #190977  Szerző: nermalcat

Valószínűleg Tiszttartóék elkészítették a playlist-et a hosszú hétvége végéig, de az sem kizárt, hogy a zenei szerkesztőt nem rúgták ki.
 #190969  Szerző: Milu

homerhamm írta: 2021.04.01. 07:51 Reggel 8:11 Panic at the Disco...
Hol az új vezérigazgató??? 10kor kezd?
Ahogy az várható volt, egyelőre maradt minden a régiben.
 #190964  Szerző: homerhamm

Reggel 8:11 Panic at the Disco...
Hol az új vezérigazgató??? 10kor kezd?
 #190941  Szerző: kifli

Hát én eskü felkötöm magamat, ha eme kiváló rádió tényleg megszűnik. Számomra már nem élet az élet EaglyEye Cherry, Panic at the disco, Alvaro Soler nélkül! Honnan fogom én tudni1, hogy mi az új sláger, ha Titusz úr nem fogja prezentálni őket minden óra 20-kor és 45-kor? Honnan tudnám, hogy melyik dal magyar, ha nem mondják be előtte? Ám a legnagyobb fájdalm az lesz, ha nem hallhatom többé a petőfis géniuszok napokkal korábban felvett "élő" megszólalásait. Killerbálint meg a xanaxos Megyó fog a legjobban hiányozni. No meg ott a szerencsétlen háttérstáb akik szintén mennek a süllyesztőbe, pedig milyen szorgosan gyártották a kissé cringe napi témákat meg a kamuüzeneteket. S ennek a csodálatosan felépített remekműnek miért kell eltűnnie? Csupán D.Szilu agymenése miatt!
Kegyetlen az élet!
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 625