Ezt mióta kezdték hogy már a helyi frekvenciákon is a központi műsor megy? Eddig legalább 10-től 14-ig volt helyi adás de most ahogy odakapcsoltam meglepődtem hogy csak kb 5 perces helyi infók vannak minden óra végén, azon kívül a budapesti központi műsor megy. Ez amúgy a 94,6 veszprémi freki. Nem tudja valaki hogy ezt miért csinálták és más frekvenciákon is így van-e? Mert szerintem ez így nagyon rossz, mivel elveszti a helyi rádiós jellegét. És a déli élő kívánságműsor is egy nagy vicc. Azt nevezik kívánságműsornak hogy a műsorvezető kb egy órában kétszer-háromszor megszólal, esetleg van egy-egy telefonos kérés de ott is elég gyanús, hogy ugyanaz a 30-40 unásig játszott szám megy a kívánságműsorban, mint egyébként a rádióban, és ez nem a hallgatókon múlik. Szóval egy nagy kamu az egész.

szabogabor10 írta:1-én hajnali 1-kor Horváth Péter hangjára lettem figyelmes a Music FM-en. Mostanában nem hallgatom a Rádió 1-et. Kíváncsi vagyok: azért elbúcsúzott a hallgatóktól a volt rádiójában?a nyíregyházi rádió 1-nél is dolgozott Horváth Péter.