troll írta: ↑2021.03.17. 19:46De bizony, én normális/igényes hallgatónak tartom magam, mert elfogulatlanul, de kritikusan állok hozzá minden rádióhoz, és mindenféle elfogultság nélkül ki is merem jelenteni, hogy a Tiszttartó-féle Petőfi egy kalap szar. A Petőfi jelenlegi hallgatói bázisának döntő többségéről sajnos ez nem mondható el, nekik csak az a lényeg, hogy szóljon valami, reggel lehetőleg humoros(nak vélt), pörgős duma, napközben meg popzene. Nekik azzal sem lenne semmi bajuk, ha egy hónapig minden óra ugyanazzal a dallal indulna, valószínűleg fel sem tűnne nekik. Nincs ezzel semmi probléma egyébként, csak nem pont az egyetlen közszolgálati, könnyűzenei adót kéne fenntartani ennek a rétegnek, hanem az országos kerrádió(ka)t, mint ahogy 2016-ig volt. Most végre-valahára megpróbálják visszaállítani a 2016 előtti állapotot, aminek meg sem szabadott volna szűnnie, úgyhogy azokkal, akik a bukott, mainstream Petőfit sajnálják, semmilyen szinten nem tudok egyetérteni.Béci09 írta: ↑2021.03.17. 19:29 Ismerem a stílusodat és az "építő jellegű" hozzászólásaidat, de azért hülyének ne tettesd már magad, légy szíves. Ott a válasz a hozzászólásomban...
Csak remélni tudom, hogy nem TE vagy az a bizonyos normális / igényes hallgató... Te, aki egy centit nem értett meg abból amit írtam.
Neked pedig további jó vergődést, kedves troll!