RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#30406  Szerző: LuciFerko

Ehh :)
 #30405  Szerző: centerweb

INDUL A CITY, MISKOLC ÚJ HANGJA! - http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... &Itemid=90

Heteken belül indul Borsod-Abaúj-Zemplén megye legújabb rádiója a 93.6 MHz-es és 95.4 MHz-es frekvencián. A korábban sugárzó Rádió Express szikszói és encsi frekvenciáját helyi befektetők vásárolták meg a korábbi tulajdonostól. Az új tulajdonosok közlése szerint egy fiatalos, lendületes zenéket - napjaink és a 90-es évek slágereit - játszó rádiót indítanak, melynek célja szórakoztatás és informálás, célcsoportja a helyi, 18-49-es korosztály. A City Rádió stúdiója az ígéretek szerint Miskolcon épül fel és a rádió valóban helyi lesz, helyi műsorvezetőkkel és helyi hírszolgáltatással.

Kép
 #30399  Szerző: centerweb

Szd96 írta:
hdshouter írta:
Szd96 írta:Másnak is feltűnt hogy kisebb lett a 93.6 vételkörzete?Mert itt a győri kapuban alig recseg
Nekem egyáltalán nem jön be mai napig sem a telefonon, sőt egyszáldróttal a hifin se a 93.6..
pedig a belvárosban lakom.
Nekem 2-3 hete mikor hallgattam jó volt de most meg sz×r.
Meg az a fura,hogy a tokaji frekin még vannak műsorok,hírek,reklámok akkor azzal most mi is van?
Milyen műsorok?
 #30396  Szerző: Szd96

hdshouter írta:
Szd96 írta:Másnak is feltűnt hogy kisebb lett a 93.6 vételkörzete?Mert itt a győri kapuban alig recseg
Nekem egyáltalán nem jön be mai napig sem a telefonon, sőt egyszáldróttal a hifin se a 93.6..
Nekem 2-3 hete mikor hallgattam jó volt de most meg sz×r.
Meg az a fura,hogy a tokaji frekin még vannak műsorok,hírek,reklámok akkor azzal most mi is van?
 #30371  Szerző: hdshouter

#30370  Szerző: orrhang

Kedves Andrew5!

Miért nem a saját házad táján sepregetsz!?
Hallo!vegyél már vissza kicsikét légyszi!Ez egy fórum.Ha valami bajod van vele személyesen,akkor intézd el privátban!!!Leirta az észrevételét, mi ezzel a baj???
 #30368  Szerző: Szd96

Másnak is feltűnt hogy kisebb lett a 93.6 vételkörzete?Mert itt a győri kapuban alig recseg
 #30361  Szerző: Andrew5

NagyBela írta:Kedves Andrew5!

És ha ott sepregetek.... :P
 #30354  Szerző: NagyBela

Kedves Andrew5!

#30313  Szerző: Andrew5

Eltüntek az id-k minden csak zene van. Kissé winamp feeling.. A keverésből itélve ;)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 97