mlaszlo írta:Érdekes, hogy a kábelrádiókért pénzt szednének, amíg előfizetők voltunk mi nem kértük, ennek ellenére jött az összes rádió adóNálunk is ingyen van az összes rádió. Lehet, hogy pont ezért veszik ki őket? A Swiss Pop-ot nagyon sajnálom.

mlaszlo írta:Érdekes, hogy a kábelrádiókért pénzt szednének, amíg előfizetők voltunk mi nem kértük, ennek ellenére jött az összes rádió adóNálunk is ingyen van az összes rádió. Lehet, hogy pont ezért veszik ki őket? A Swiss Pop-ot nagyon sajnálom.
Chester írta:Rádiót nemtom, de nem is érdekel.Pedig eddig a T-nél mindig csere vagy bővítés volt digitálison, de mostanában tényleg kezd csökkenni a csatornák száma. Úgy látszik ez már nem csak a UPC-nél kezd szokássá válni
Viszont a Jetix Play... Nemtom mi van, sorba veszik ki a csatornákat, ha így folytatják szolg. váltás lesz.
Chester írta:Hát.. Én sima crt-n nézem, nem a legroszabb minőségű adó, de jónak se nevezném. Olyan fakók a színek, és itt is tud kockázni, + az a ronda nagy sárga karika..Akkor úgy látszik a gyenge minőség nem a UPC hibája. Még ha lenne is rajta érdekes film, LCD tv-n akkor se lenne kedvem megnézni, ennyire durván pixelesedni még a Direct-en sem láttam csatornát.
Több mint 1 éve van már itt, eddig 1 filmet néztem meg rajta asszem...
Chester írta:Filmbox Extra van itt is.Köszönöm az infót, úgy látszik a honlapon nem javították át.