asr27 írta:Az én ismerőseim pedig Tilos, Klub és Bartók Rádiót hallgatnak. Akkor azok Magyarország legjobb rádiói?p0tyi írta: ↑2021.10.04. 15:07 Az új, jóval nagyobb lefedettségű budapesti freki ellenére folyamatosan csökken a hallgatottság, amióta ilyen rendkívül fenszi arculat és nagyon friss zenei kínálat van, jó nagy részben ismeretlen tuctuc zenékkel. Ahogy azt jósoltuk itt páran. És ami nyilvánvalóan ahhoz vezetett, hogy visszahozzák McFly-t.Nem tudom honnan veszed, hogy csökken a hallgatottság, és nem is hiszem el.
Ismerőseim körében mindenkinek jobban tetszik a mostani R1, mint az évekkel ezelőtti Mcfly féle!
1,2 millióan hallgatták a Rádió1 Networköt az NMHH adatai szerint 2020 decemberében. idén júliusban már csak kicsit több mint 1 millióan, úgy, hogy olyan frekit kapott az ország közepén, ami több mint 1 millió új potenciális hallgatót fed le.
Adam írta: ↑2021.10.04. 20:02 Megnéztem a hallgatottsági adatokat, országosan nem mutat csökkenést.Nézd meg jobban.
Országosan 1.050.000 körüli hallgatottságot mutatnak a diagramok. Hol kicsit több, hol kicsit kevesebb.
Budapesten a 220-230e-ről a nyárra 205-210e-re csökkent. De egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a zenei változás miatt. Egyszerűen nincs más alternatíva, szóval akik esetleg el is kapcsoltak volna, azok hova.