jeek írta:Szívem. (Úgy akartam kezdeni, hogy baszki, de aztán elszámoltam tízig.mlaszlo írta:De akkor is el lehet jutni és nem bénul meg attól az ország, ahogy a cikk írója (közlekedésmérnök) is írja. Csak a média húzza fel ezt is, amit sokan el is hisznek. Arról nem is beszélve, hogy helyközi helyváltoztatás során az emberek 12-13%-a utazik vonattal, akkor meg nem értem mi ez a nagy sírás meg pánik egy végre normálisnak és igazinak mondható sztrájk alatt.
Azért, mert Neked szerencséd van és meg tudod oldani busszal is a közlekedést, az nem jelenti azt, hogy ez mindenhol így van. Biztos vagyok benne, hogy nem egy település van, amit busszal nem vagy csak többszöri átszállással (és várakozással) lehet megközelíteni.
Szeged-Budapest viszonylatban például eloszlik az utazóközönség a busz meg a vonat között. Mint azt már mondtam. Úgyhogy alapesetben nagyjából mindkettőn el lehet férni. Jó, a vonat nem csillog-villog, de nem mindenki olyan, hogy a pöcsét is papírzsebkendővel fogja meg pisiléskor. Elvisz, oszt kész.
Most sztrájkolnak a buzi védéeszeszesek, ennek köszönhetően a busz ezen a viszonylaton lehet tiszta, lehet csillivilli, akkor is baszki, utazzál te úgy minden nap kétszer háromnegyed órát, vagy utazz úgy haza minden héten órákat, hogy húszan állnak a seggedben, baromi jó buli. Kurvajó, télleg. Örülök, hogy felétek könnyű, ajánlom, hogy próbáld ki erre.