p0tyi írta:Mondja ezt egy tinisrác, az egyik alföldi városból...asr27 írta: ↑2021.10.05. 20:01 Nos, eddig nyugalom volt a R1 topikban, tegnap óta viszont ismét megjelentek a mix és Dance zene ellenzők.Teljesen mindegy, nem való országos rádióba. Éjszakára sem, de nappalra meg főleg nem.
Nem! Nem ment a nappali sávban se Tech House, se Progressive House! Dance zene és esetleg Tropical House ment, de nektek úgyis tökmindegy, mert leragadtatok az unalmas csicskapopnál. Fogalmatok sincs a zenei stílusokhoz, műfajokhoz és kategóriákhoz.
asr27 írta: ↑2021.10.05. 20:01 Nos, eddig nyugalom volt a R1 topikban, tegnap óta viszont ismét megjelentek a mix és Dance zene ellenzők.Teljesen mindegy, nem való országos rádióba. Éjszakára sem, de nappalra meg főleg nem.
Nem! Nem ment a nappali sávban se Tech House, se Progressive House! Dance zene és esetleg Tropical House ment, de nektek úgyis tökmindegy, mert leragadtatok az unalmas csicskapopnál. Fogalmatok sincs a zenei stílusokhoz, műfajokhoz és kategóriákhoz.
p0tyi írta: ↑2021.10.05. 19:24 Hát pont hogy nem volt hiábavaló, mert kiderült, hogy CHR formátum friss és dance zenékkel Magyarországon nem működik, még az egyik legerősebb rádiós brandbe csomagolva sem.ez is belett bizonyítva, nem vitatom, csak itt előbújt a személyes nézetem. objektíven nézve, igenis nem volt hiábavaló.
noartist írta: ↑2021.10.05. 19:12 Lehet, de ami például a Don't be so shy és az Ocean Drive esetében történt, az teljes nonszensz volt már. Ezeréves zenéket napi több alkalommal, az év 365 napján az emberek arcába tolni...saját magukat szúrnák tökön abszolút. amint meghallom jövő ilyenkor napi 4-6 alkalommal mondjuk a Wellermant az igazi változatosság jegyében és visszalépőként hónapokig ott lesz a TOP 50 lista tetején, akkor hiába való volt minden. én bizakodó vagyok.