RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#8619  Szerző: mg

jeek írta:(a hülye barmok)
lehet, hogy a hülye baromnak kispiricsalsóbivalybasznádon van dolga, ahová a fantasztikus buszaid nem jutnak el, nem? :)
 #8616  Szerző: tomee87

djlacee írta:itt meg nem is volt :lol:
A Sopron-Szombathely, valamint a Szentgotthárd-Szombathely vonalszakaszokon az utolsó GYSEV állomásokról - Acsád, valamint Ják-Balogunyom - vonatpótló buszok szállítják az utasokat Szombathelyre, illetve az ellenkező irányba. Az országos sztrájk miatt késések lehetnek!

:lol:

Hát igen, még a vasútnak is kell a busz :P
 #8615  Szerző: djlacee

itt meg nem is volt :lol:
 #8612  Szerző: tomee87

Továbbra is errefelé a legnagyobb a sztrájk támogatottság :) Míg tegnap Felsőzsolca (Miskolc Tiszaitól 5km-re lévő állomás) fogadott és indított vonatokat, ma már csak Hernádnémeti-Bőcs (Miskolc Tiszaitól 15km-re lévő állomás) állomásig közlekednek, ha közlekednek a járatok. Egyik ismerősöm beszámolója szerint ma délután látott egy BZ motorvonatot Sárospatakon, amin 10 ember (a hülye barmok) utazott mindössze.
Én azért bízom benne, hogy csütörtökig még kitart azért a sztrájk, ugyanis akkor kell utaznom Miskolcra.
 #8608  Szerző: ropi21

mai tapasztalatok:

ma már kicsit mávosabban közlekedtek errefelé azok a járatok, amikkel utaztam
reggel eleve a 7:23-kor menetrend szerint közlekedő vonathoz indultam, ami pár perces késéssel érkezett. tegnapival (flirt) ellentétben ma sok bh(v)+v43 jött valamint pest felé vezérlőkocsi. ritka látvány manapság az ilyen (halbis szerelvénynél meg megvétel óta talán 3 rögzített ilyen eset létezik, holott számos vezérlő lett vásárolva, v43-ak lettek felújítva és nem használják ki)
személy szerint pozitívabb volt, mint a tegnapi, találtam üres ülőhelyet, kényelmesebb ülésekben nyugodtabban telt az utam
-
hazafele 17:45 körül érkeztem kelenföldre, menetrendben 18:05-ös indulás szerepel. tegnapi nappal ellentétben, amikor 20percel vonat indulás elött már ki volt írva, mai napon sem kiírva nem volt és be sem mondtak semmi relevánsat.
18óra pár perckor érkezett egy flirt szerelvény dunaújvárosból, rá két percre bemondták, hogy ez indul vissza. 10perces késéssel indult végül a vonat
győrbe csatolt flirt szerelvény indult, fehérvár felé pedíg 14. vágányról indult vonat (ilyen sem történt mostanság, hogy 14.-ről kelenföldön fehérvárig közlekedő vonat induljon)
 #8545  Szerző: tomee87

Akkor én is leírom tapasztalatomat:
Miskolcról - Sátoraljaújhelyre utaztam ma , vonat alapból kizárva. 13:45-kor indult rásegítő gyors buszjárat Miskolc Búza térről, Sátoraljaújhely autóbusz állomásra, ami végülis 10 perccel hamarabb Sátoraljaújhelyre ért, mint a vonat normál (késés nélküli) esetben. Ez csak tovább erősítette bennem a vasút ellenzését, utálását.
 #8542  Szerző: ropi21

tapasztalatok:
kimentem vasútállomásra battán 6:50-re
6:53kor nem jött vonat, 7:23kor menetrend szerint
6:50 és 7:23 között egy busz nem közlekedett, 6:50 (+- 1-2perc) valamint pont 7:23kor láttam egy volánbuszt pest felé indulni

mai napon bár nem láttam túlzott tömeget, ha megfelelően szerveznek, publikálnak, sokan nem maradtak volna otthon, hanem egy esetleges buszos megoldással eljutnak munkahelyükre

egy flirt szerelvény közlekedett amugy, sok utassal

hazafele kelenföldről - amugy menetrend szerint pontosan - szintén egy szerelvény, kb ugyan úgy sok emberrel indult

40a - budapest-pusztaszabolcs(-dunaujváros) vonal
 #8495  Szerző: Pasa

Milliárdosok apró játékai...
 #8494  Szerző: mg

gaskó amúgy meg nyilván simán szeret szerepelni meg játszani a janit, valószínűleg <-> ilyen kicsi van neki :)
  • 1
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 219