mai tapasztalatok:
ma már kicsit mávosabban közlekedtek errefelé azok a járatok, amikkel utaztam
reggel eleve a 7:23-kor menetrend szerint közlekedő vonathoz indultam, ami pár perces késéssel érkezett. tegnapival (flirt) ellentétben ma sok bh(v)+v43 jött valamint pest felé vezérlőkocsi. ritka látvány manapság az ilyen (halbis szerelvénynél meg megvétel óta talán 3 rögzített ilyen eset létezik, holott számos vezérlő lett vásárolva, v43-ak lettek felújítva és nem használják ki)
személy szerint pozitívabb volt, mint a tegnapi, találtam üres ülőhelyet, kényelmesebb ülésekben nyugodtabban telt az utam
-
hazafele 17:45 körül érkeztem kelenföldre, menetrendben 18:05-ös indulás szerepel. tegnapi nappal ellentétben, amikor 20percel vonat indulás elött már ki volt írva, mai napon sem kiírva nem volt és be sem mondtak semmi relevánsat.
18óra pár perckor érkezett egy flirt szerelvény dunaújvárosból, rá két percre bemondták, hogy ez indul vissza. 10perces késéssel indult végül a vonat
győrbe csatolt flirt szerelvény indult, fehérvár felé pedíg 14. vágányról indult vonat (ilyen sem történt mostanság, hogy 14.-ről kelenföldön fehérvárig közlekedő vonat induljon)