RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#193295  Szerző: homerhamm

Miért kell hétvégén reggel is ezt a három ...... hallgatni? :x
 #193292  Szerző: nermalcat

Programming szempotból a R1 a legszarabb a Retro és a pesti Best után. Mondjuk pozitívan is fel lehet fogni, a cégcsoporton belül ez a legjobb. :D Zeneileg sem vagyok velük megelégedve még mindig, döntsék már el, hogy Dance vagy CHR akarnak lenni!
 #193291  Szerző: shadoe

Hétfő éjfélre tenni egy új techno műsort, finoman szólva "érdekes" időpontválasztás. Anno szegény Revolutiont is vasárnap 22 órára száműzték, ez a műfaj se érdemelt jobb időpontot. Most már ott tartunk, hogy nekem ezzel a rádióval a programmingon kívül semmi más bajom nincs, de ezeken az időpontokon azért még csiszolni kéne.
 #193289  Szerző: PalkÁron2002

Snake05 írta: 2021.07.07. 18:46 A techno műsor mikor, mi helyett lesz? Az interneten semmit nem írnak róla.
Nem lesz semmi helyett sem. Hétfőn éjfélkor lesz, 1 órás időtartammal. A műsor neve The Etiquette Radio Show. Ezeket mind egy ajánló hallatán szedtem össze.
 #193275  Szerző: pébégáz

Kulturális vagy tematikus adást inkább a Petőfin tudok elképzelni, a Rádió 1-en semmiképpen.
 #193272  Szerző: KPLR

Sziasztok :)
Múltkor már volt szó a szegedi 87.9-es frekiről , most kijött róla a formanyomtatvány és azt írták bele, hogy lehet vételkörzet bővítés , megnéztem és a Gong Rádióval ezt engedik is, meg van még lehetőség hálózatba kapcsolásra is.
Csak ezt szerettem volna írni, mert ez elég érdekes helyzetnek tűnik így, kíváncsian várom mi lesz majd belőle, lehet valamin változásnak az előjele de ne legyen igazam :chinese: :lool:
Ha már így beszélgetettetek azokról a változásokról amik voltak az elmúlt hetekben, nos én annyit tennék hozzá, hogy nagyon jó az irány csak így tovább már csak egy laza kulturális vagy tematikus adás hiányzik innen Pl: hírességekkel, celebekkel, feltörekvő tehetségekkel való 1 órás megszakítás nélküli beszélgetés, ami nem felvételről menne, illetve olyan tematikus hétvégék mint amik rég voltak már mint a Top 500, Ed Sheeran, David Guetta hétvége.
Lehet tök rosszul gondolom amiket leírtam ide, de gondoltam itt az uborka szezonban kicsit feldobom a hangulatot ;)
 #193270  Szerző: Adam

shadoe írta: 2021.07.07. 18:44 Nem írtuk még meg itt, de érdemes jelezni: június végén 12 új szám talált be a Top 50-be. Még mindig nagyon jó az irány. Ilyen változatosság mellett, és a vasárnapi ismétlés kiiktatása után végképp aktuális lenne a műsoridőbővítés. A szombat 14.00-15.00 között árválkodó órácskának vajmi sok értelme van így. Az R'n'B órák változatlanul hiányoznak, de az nem baj, ha a techno kap végre saját műsoridőt. Más műfajnak is kijárna.
Igen, és már az sem lehet akadálya a Top50 3 orasra bővítésének, hogy az ismétlésre vasárnap csak 2 óra van. Mivel nincs ismétlés.
 #193269  Szerző: Rickykeee23

A techno nem valami helyett lesz, hanem hétfőn éjféltől.
 #193268  Szerző: Snake05

A techno műsor mikor, mi helyett lesz? Az interneten semmit nem írnak róla.
 #193267  Szerző: shadoe

Nem írtuk még meg itt, de érdemes jelezni: június végén 12 új szám talált be a Top 50-be. Még mindig nagyon jó az irány. Ilyen változatosság mellett, és a vasárnapi ismétlés kiiktatása után végképp aktuális lenne a műsoridőbővítés. A szombat 14.00-15.00 között árválkodó órácskának vajmi sok értelme van így. Az R'n'B órák változatlanul hiányoznak, de az nem baj, ha a techno kap végre saját műsoridőt. Más műfajnak is kijárna.
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 1022