RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#189690  Szerző: potyi

Crystalt még nem hallottam, de várom. :D
 #189688  Szerző: Garfield

Végre elkezdett közeledni a Petőfi az AC formátumhoz, persze azért egy Sláger FM vagy Best FM Debrecen szinttől még messze van, de az irány nagyon jó. :yes: A 90-es és 2000-es évek magyar dalainak visszahozása egy különösen jó húzás volt, remélem lesz még folytatás (pl. Zanzibár, Holdviola, Hooligans, de a régi Republic dalok is nagyon jók).
 #189657  Szerző: homerhamm

potyi írta: 2020.12.27. 14:14 Inkább ezek a jól ismert (és sokak által hiányolt) "Danubius Rádiós" magyar dalok, mint a playlist átlagától totál elütő MR2 stílusú alter dalok.
Mondjuk szívesen betettem volna régi Republic számokat is :)
 #189656  Szerző: potyi

Inkább ezek a jól ismert (és sokak által hiányolt) "Danubius Rádiós" magyar dalok, mint a playlist átlagától totál elütő MR2 stílusú alter dalok.
 #189653  Szerző: homerhamm

Cserháti Zsuzsa - Hamu és Gyémant, ez is bekerült rotációba. (!) Nem tudom mennyire illik a Petőfire, de ezzel eléggé magasra tették a mércét. Azért remélem a puszinyuszit nem fogják játszani...
 #189651  Szerző: Garfield

Garfield írta: 2020.12.25. 09:25 Ez a karácsonyi műsorrend nagyon tetszik, tulajdonképpen nincsenek műsorok, a műsorvezetés sokkal lazább, kötetlenebb, az erőltetett témák is mellőzve vannak. :) El tudnám viselni ezt egész évben, az egész műsorgarnitúrából csak a Rontom Bontomot tartanám meg, de az is elég lenne péntek szombatra.
Ezt a gyakorlatba átültetve, valahogy így tudnám elképzelni a hétköznapi műsorrendet:
6-12: Rita
(6-9 között több és hosszabb megszólalásokkal, napindító infókkal, kalendáriummal, akár még horoszkóppal is; 9-től mehet az üzenetküldős műsor, néha be lehet olvasni rövid, érdekes híreket is, hogy színesebb legyen)
12-18: Iller (Neki meg kell mondani, hogy hanyagolja a kamu sms-eket.)
18-24: Meggyesi (péntek-szombaton 20-24-ig mehet a mixműsor)

Így megmenekülnénk a hallgatók az erőltetett témáktól, az unalmas magyar zeni műsortól, és országos szinten is lenne egy olyan rádió, ahol reggel nincs primitív morningshow.
 #189637  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2020.12.26. 18:40
Garfield írta: 2020.12.25. 09:25 Ez a karácsonyi műsorrend nagyon tetszik, tulajdonképpen nincsenek műsorok, a műsorvezetés sokkal lazább, kötetlenebb, az erőltetett témák is mellőzve vannak. :) El tudnám viselni ezt egész évben, az egész műsorgarnitúrából csak a Rontom Bontomot tartanám meg, de az is elég lenne péntek szombatra.

Az újdonságok terén talán végre elindult valami, legalábbis a külföldieknél. A magyar dalok válogatása továbbra is mellőz mindenféle logikát.
Ezzel kb. az utolsó szóig egyet tudok érteni. Határozottan érzek javulást a rotációban. Azt nem tudom, hogy ez az ünnepek hatása vagy sem, de ma pl. abszolút hallgatható a Petőfi. Sok javulást érzek az órakezdő zenék terén, nem is hallottam most idegesítő, elcsépelt 30 éves zenét, visszahozták a 90-es évek egyik legjobb magyar slágerét, a Gyémántot, ill. a karácsonyi zenék berakása meg felpörgette a választékot, ill. enyhítette a monotonitást. Én a magam részéről a Petőfit azért szeretném nappal is hallgatni, mert az 5-6 hónapos recurrentekre is fáj a fogam. Most örömmel tapasztalom, hogy visszahoztak egy csomó ilyet a sírból. Lásd Dua Lipa Love Again, Joel Corry Lonely, OneRepublic Better Days, What A Man Gotta Do, Dermot Kennedy Giants (egy hónapja kivágta az összes rádió a rotációból, nem is értettem, miért), sőt nekem tátongó lyuk még Sam Smith I'm Ready, Martin Garrix Higher Ground, Bob Sinclar I'm On My Way, Jonas Brothers X, James Blunt Should I Give It All Up, sőt kövezzetek meg, Declan J Donovan is. Bízom benne, hogy ezeket is visszahozzák a sírból, és nem merülnek feledésbe - az irány a mostani hétvége alapján jó!
Megnéztem ezeket, Bob Sinclairon kívül mindegyik ment rotációban ebbe a hónapba. A másik, nem azzal van baj, hogy Declan J Donovant játszik a rádió, hanem a toplistába úgy, hogy a legnagyobb világsláger ez a szám. Amúgy nem tudom hol találták ezt számot, vagy melyik külföldi adó játsza. La Lana és Guy Arthur számát se tudom hol találták, érdekes...
 #189636  Szerző: shadoe

Az újdonságok terén talán végre elindult valami, legalábbis a külföldieknél. A magyar dalok válogatása továbbra is mellőz mindenféle logikát.
Ezzel kb. az utolsó szóig egyet tudok érteni. Határozottan érzek javulást a rotációban. Azt nem tudom, hogy ez az ünnepek hatása vagy sem, de ma pl. abszolút hallgatható a Petőfi. Sok javulást érzek az órakezdő zenék terén, nem is hallottam most idegesítő, elcsépelt 30 éves zenét, visszahozták a 90-es évek egyik legjobb magyar slágerét, a Gyémántot, ill. a karácsonyi zenék berakása meg felpörgette a választékot, ill. enyhítette a monotonitást. Én a magam részéről a Petőfit azért szeretném nappal is hallgatni, mert az 5-6 hónapos recurrentekre is fáj a fogam. Most örömmel tapasztalom, hogy visszahoztak egy csomó ilyet a sírból. Lásd Dua Lipa Love Again, Joel Corry Lonely, OneRepublic Better Days, What A Man Gotta Do, Dermot Kennedy Giants (egy hónapja kivágta az összes rádió a rotációból, nem is értettem, miért), sőt nekem tátongó lyuk még Sam Smith I'm Ready, Martin Garrix Higher Ground, Bob Sinclar I'm On My Way, Jonas Brothers X, James Blunt Should I Give It All Up, sőt kövezzetek meg, Declan J Donovan is. Bízom benne, hogy ezeket is visszahozzák a sírból, és nem merülnek feledésbe - az irány a mostani hétvége alapján jó!
 #189603  Szerző: Garfield

Ez a karácsonyi műsorrend nagyon tetszik, tulajdonképpen nincsenek műsorok, a műsorvezetés sokkal lazább, kötetlenebb, az erőltetett témák is mellőzve vannak. :) El tudnám viselni ezt egész évben, az egész műsorgarnitúrából csak a Rontom Bontomot tartanám meg, de az is elég lenne péntek szombatra.

Az újdonságok terén talán végre elindult valami, legalábbis a külföldieknél. A magyar dalok válogatása továbbra is mellőz mindenféle logikát. Érdekelne, hogy mi járt a zenei szerkesztő fejében, amikor rotációba tette például az Emelet- Olyan ő, Zséda - Csak a szívemet dobom eléd, vagy a Republic - Élni jó c. dalokat, amiket rajtuk kívül a kutya nem játszik, közben a Honeybeast újdonsága, ami azért nagyságrendekkel népszerűbb az említett szerzeményeknél, csak éjszakára fért be. MIÉRT :question: :question:
 #189590  Szerző: homerhamm

Viszont 3 olyan szam is van amin még 1 millió megtekintés sincs. (összesen). :D
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 625