zenefalo írta:Most ugrott az eszembe, de lehet, hogy ezt már más is megírta, hogy a 89.5 ismét egy hálózatba került a balatoni 92.6-tal és 101.3-mal, anno a Juventus szólt rajtuk.Pontosítás. Most hálózatos, de anno vételkörzet-bővítés volt.
zenefalo írta:Most ugrott az eszembe, de lehet, hogy ezt már más is megírta, hogy a 89.5 ismét egy hálózatba került a balatoni 92.6-tal és 101.3-mal, anno a Juventus szólt rajtuk.Pontosítás. Most hálózatos, de anno vételkörzet-bővítés volt.
nermalcat írta: ↑2021.07.06. 19:32 Lesz egy önálló techno műsor valami ismeretlen hülye nevű dj-vel, hurrá. Mindeközben pl. egy tisztességes R'n'b óra sincs a rádióban, mióta DJ Revolution-t elküldék. Szerintem ennél a programigazgatónál bajok vannak a toronyban.Megint kezded? Sikztah Győr-Moson-Sopron megye egyik legjobb és legismertebb techno DJ-je, mellesleg Yamina párja.
Volvos írta:Èn szolnoki vagyok, a R2000-re már nem emlèkszem de itt pl. az Aktiv is szèpen szól, jól be van állitva, a R1ről átkapcsolva olyan èg ès föld h fuuu.... A Petőfi is tènyleg jól szól.nermalcat írta: ↑2021.07.05. 21:17 Hát oké, engem kurvára zavar, de ha egyedül vagyok így a fórumon, akkor nem fogok itt magamnak hisztizni.Már bocsi, de ha neked megteszi a "800ft-s kínai füles, hát hallgasd TE azt! Az hogy egyes emberek szeretik a minőséget, szvsz az nem "fülelkényeztetés" szimplán csak igényesség. Esküszöm, a 80-90'es években a német TV adók szebben szóltak mint ma a Magyar rádiók. A Viva meg különösen. Szerintem nálunk az országos rádiók közül a rég MR2 "nagyonzene" szólt a legszebben. Az a mérnök nagyon értette a szakmáját. Nem tudom ki fogta közületek anno a szolnoki Rádió2000 adását, a 2000-es évek elején nálam az mindent vitt hangzásilag... Ezekhez képest ma az R1 sehol nincs még a nagy frekin sem.Mondjuk szerintem meg a hangzásbeli problémákat misztifikálják túl egyesek. Én is érzem a különbséget a miskolci meg mondjuk a debreceni között, de azért annyira nem szar, mint ahogy sokan állítják. A mélyhangok és adásproci beállítások szerelmeseinek javaslom, hogy használjanak 800 forintos kínai fülest, és akkor nem fognak feltűnni az ilyen apróságok. El van kényeztetve a fületek.
Az RDS pedig fos, az RT kb. mindenhol más, ebben maximálisan egyetértek Adam-mal. Tiktokozás helyett inkább foglalkozhatnának azzal, hogy egységes legyen, ha már a Best-nél sikerült ezt elérni.
nermalcat írta: ↑2021.07.05. 21:17 Hát oké, engem kurvára zavar, de ha egyedül vagyok így a fórumon, akkor nem fogok itt magamnak hisztizni.Már bocsi, de ha neked megteszi a "800ft-s kínai füles, hát hallgasd TE azt! Az hogy egyes emberek szeretik a minőséget, szvsz az nem "fülelkényeztetés" szimplán csak igényesség. Esküszöm, a 80-90'es években a német TV adók szebben szóltak mint ma a Magyar rádiók. A Viva meg különösen. Szerintem nálunk az országos rádiók közül a rég MR2 "nagyonzene" szólt a legszebben. Az a mérnök nagyon értette a szakmáját. Nem tudom ki fogta közületek anno a szolnoki Rádió2000 adását, a 2000-es évek elején nálam az mindent vitt hangzásilag... Ezekhez képest ma az R1 sehol nincs még a nagy frekin sem.Mondjuk szerintem meg a hangzásbeli problémákat misztifikálják túl egyesek. Én is érzem a különbséget a miskolci meg mondjuk a debreceni között, de azért annyira nem szar, mint ahogy sokan állítják. A mélyhangok és adásproci beállítások szerelmeseinek javaslom, hogy használjanak 800 forintos kínai fülest, és akkor nem fognak feltűnni az ilyen apróságok. El van kényeztetve a fületek.
Az RDS pedig fos, az RT kb. mindenhol más, ebben maximálisan egyetértek Adam-mal. Tiktokozás helyett inkább foglalkozhatnának azzal, hogy egységes legyen, ha már a Best-nél sikerült ezt elérni.