Kata műsorai a hétvége kivételével tuti, hogy élőek! Interaktív, mindig olvas be sms-eket, közlekedési infókat.
Csak a 89.5 Music FM!!!
Milán írta:De!Az OK,hogy bent van,de szerintem a következő napok műsorait veszi fel.(múltkor a kamerákat még fordította el,amikor már a rádióban beköszönt.(és nincsen 10mp késés az éteri rádióadás és a kamerakép között,hanem csak 2!)
Tegnap direkt megnéztem, bent volt a Kata a műsora előtt az Önindítóba és látszódott hogy bent van a stúdióban. Amúgy most el is tűnt a weblapról hogy on-line lenne a kamera, viszont itt még látni hogy megy:
http://streamstat.hu/online.cgi?3637&89.5_MUSIC_FM
Milán írta:Miért van az szerintetek, hogy Mák Katánál az utóbbi időben össze-vissza vannak forgatva a kamerák? Eddig sosem zavarta, most már annál inkább?Nem élő az adás?
noartist írta:Elég csúnya a reklám utáni ,, back to the music faster"-re ráhúzni a híreket.Ha már baki: egyik nap elég érdekes volt, amikor kétszer egymás után lement ugyanaz a reklám!
Tegnap is volt pár ilyen baki, mi folyik itt? Egyre gyakoribb.
robert11 írta:Telefonálókról jut eszembe: Hegyi Gábort biztos ismeritek. Ő mindenhova betelefonál. Régen telefonált a Roxiba, de volt úgy hogy a rádió1et is felhívta. Most meg sokszor felhívja a musicfmet de már nem időzik annyit mint régen. Lehet érezte hogy lerázták még Cooky idejébe mert sokat tudott dumálni a mecsről, meg külömböző témákról, dícsérte a rádiókat mikor melyiket hívta. Bírom a formát. Rádió1en még most nemhallotttam, de lehet már felhívta őket is mióta visszatértek.Érdekes, tudsz még ilyeneket?