RADIOSITE Fórum

• Rádió Focus - Salgótarján - 100.4 MHz

#56139  Szerző: centerweb

Sanyi19801016 írta:eléggé közeli hangzású a rádió
Akkor az a pártucat szlovák nyelvű adó is amit fogok, innen ad az alvégből?

Nem. Hidd el, az egri 106,9-et hallod, tudomásom szerint elég jó helyen van az adó ahhoz, hogy Salgótarjánba is az általad leírt módon jöjjön. Ennek a Gold FM-nek talán személyi és elnevezésbeli köze van a régihez, szóval a nagy differencia normális.
 #56137  Szerző: djlacee

A Gold FM egy nonstop, reklámmentes mp3 lejátszó, szignálok és minden nélkül.
 #56132  Szerző: nyikolaj

Akkor egy félszemű gonosz hajós! :sealed:

De ismétlem!Salgótarján nem tervez új rádiót!
 #56128  Szerző: Sanyi19801016

Tisztelt Nyikolaj :)

Nem hinném, hogy Egri rádió szól az FM 106.9 Mhz-en, mert eléggé közeli hangzású a rádió, meg furcsának találom, hogy nem mond semmit be, csak zenét szolgáltat :). Nem mondja azt se hogy GOLD FM, vagy valami, semmit nem mond, csak zenét játszik: a nap 24 órájában. Vegyesen mindent: amúgy a GOLD FM nem arról híres, hogy Dolly Roll-t, R-Go-t, vagy Hungáriát játszon, mert a Karcagi is inkább az újdonságokra hajtott, és nem a régi dalokra :). Úgy, hogy ezért nem gondolom, azt, hogy a GOLD FM szól a 106.9 Mhz-en. Legalábbis szerintem, mert mi itt eléggé a hegyek alatt lakunk, és a Szent István Rádió nem szól olyan tisztán mint a 106.9 Mhz. Majd meg mondják, hogy mi lesz az, és honnan sugároz :). Ebben bízom.
 #56120  Szerző: nyikolaj

Kedves Sanyi19801016!
Amit te szoktál hallgatni a 106.9- mhz-en,az még véletlenül se,s.tarjánnak lesz.
Az igazság az,hogy az egy egri kerrádió teszt adása. GOLD FM egyébként!Már nagyon rég tesztel megsúgom...
Jobb készülékkel még Miskolcon is lehet fogni a 106.9-et.
S.tarjánnak jó pár évig még biztos nem lesz konurenciája!Mert tervezett freki sincs a lát határon.
De ha lenne,akkor is olyan 2 évet várni kéne,még elinduljon ott valami.
És még optimista is voltam.
Elég oda a Focus hidd el!
 #56115  Szerző: Sanyi19801016

Szép Napot Kívánok Minden Kedves Olvasónak, illetve Fórumozónak!
Ahogy járkálok nap mint Salgótarjánban az utcán: egyre jobban úgy érzem, hogy a Rádió Focus -nak lesz egy konkurens rádiója, mert a 106.9 Mhz -en Szeptember 1. -től igen erőteljesen sugároz egy rádió, ami vegyesen szolgáltatja a zenéket, ami bizony nem rossz :). A Miachel Jacksonon át a Hungárián keresztül az R-Go-n minden szól rajta, ami bizony nem baj :). Nem a Rádió Focus ellen beszélek, mert nem: de szerintem ideje van, hogy a Nógrád megyeiek is örüljenek még egy új rádiónak a meglévő Rádió Focus, illetve a Balassagyarmaton működő: Gazdasági Rádió mellett :). Szorítok az új rádiónak, hogy mihamarabb rendes műsort tudjon adni a zenén kívül.

Hajrá Salgótarján :) Hajrá Nógrád Megye! Hajrá Rádió Focus, Hajrá Gazdasági Rádió, és Hajrá Fm 106.9 Mhz, amiről még sajnos nem derült ki, hogy mi is akar lenni, de majd idővel :).
 #39125  Szerző: Zoey

Idén sok frekvencia le fog járni, többek közt ez is. A Focusnak eddig hány hosszabbítása is volt? Remélem idén is sikerül, hiszen már igencsak hozzászokhattak a nógrádiak, és Salgótarjánban nincs is más helyi adó, így - bár ritka eset - nincs ilyen jellegű konkurenciája. Már csak azért sem lenne jó, ha megszűnne, mert nemrég, szeptemberben újultak meg, és bár ez még a szeptemberi hallgatottsági adatokon nem látszott meg, remélhetőleg és valószínűleg a januáriakon már meg fog. Helyi rádiók közül a jók közé sorolnám, mert jók a zenék, változatosak a műsorok, és "hallgatóbarátok" a műsorvezetők, emellett nálam az is számít, mennyire jók a szignálok, arculati elemek. (Ja, mondjuk az a fura nekem, hogy mindenkitől azt hallom, a zenés szignálok, jingle-ek nagyon sokba kerülnek, ezért nem is nagyon rendelnek ilyeneket a rádiók. Itt viszont rengeteg ilyen van, szinte minden műsornak külön is...)
Nem lenne jó, ha erre is lecsapna pl. az N-Joy, vagy más hálózat. Vagy erre nem is gondolnak, figyelembe véve, hogy elég rég óta működik ez? Itt amúgy hogyhogy nem hirdetnek több frekvenciát sosem? Nem lennének pályázók? Mondjuk én szeretem a Focus-t, így nem hiányzik még egy helyi ide, hálózatos meg főleg nem...
 #27616  Szerző: Zoey

Örülök neki "talán", hogy sikerült felhívnom mások figyelmét is a kedvenc rádiómra! :D Hallgasd aztán sokat! :D

Radio Focus - MÁS, MINT A TÖBBI! :D
 #27515  Szerző: talan

Megint én.
Egyet elflejtettem. Nézzetek rá a honlapjukra is. Praktikus és valakinek van ízlése is. www.radiofocus.hu
Hello: talan
 #27514  Szerző: talan

Zoey!
Miattad figyeltem fel rájuk. Tényleg jó kis rádió ez.
Dumában semmi különleges, bár van egy-két gyengusz emberke. Nevet nem mondok csak privát, ha valakit érdekel.
Viszont zenében és ötletekben jók. Lejátszanak egy csomó régi és új dalt, amit máshol nem hallhatsz. Ahogy hallom, ki vannak válogatva a dalok rendesen.
Csupa slágerlistás nóta a régebbiekből, az újak ugyan óvatosabban, de azért szólnak rendesen. Hallgassatok bele a hétvégi műsorba, mert abban van ötlet jócskán.
Visszanézek még hozzájuk, mert csak három-négy napig hallgattam és persze nem egész nap.
Üdv mindenkinek: talan