RADIOSITE Fórum

• 97,5 K1 - Kaposvár

#46549  Szerző: nyikolaj

Nem értem mit kell nyafogni... :S
Oda kellett egy talk rádió és kész...
Van még ott választék bőven.
Kaposvár meg amúgy se az a nagy város.Csodálom,hogy ennyi rádiója van.
Tessék örülni a többi rádiónak is!!!(és hallgatni)
Mert nem minden (kis)megyeszékhelyen van ennyi választék...
Sőt.Egy kb 180000 fős város meg csak vár már ezer éve,hogy legyen már valami....(de mint egy falat kenyeret)
Gondolom úgy is tudjátok,hogy mire célzok,aki nem az meg járjon utána....
Elhiszem,hogy inkább egy pörgősebb rádiót szeretettek volna,,,,
De akkor mit szólnátok,ha egy Juventus,meg egy oldies zenéket játszó Sztár fm lenne az éterben és kész!!!
Mert nekünk sokáig ez volt.(most se sokkal jobb)
Emberkék!Ne legyünk már telhetetlenek. 8-)
 #46548  Szerző: ravasz

Zoey írta:Az elköszönés / váltást felvenné valaki? Én nem tudok addig maradni.
Ha jól tévedek, a netes streamen nem lesz hallható a Gazdasági Rádió, mert nem éterből veszik.

Valaki FM tuneres felvehetné. :-)
 #46547  Szerző: Zoey

Az elköszönés / váltást felvenné valaki? Én nem tudok addig maradni.
 #46545  Szerző: ravasz

djlacee írta:Kibérelhették volna. Vagy esetleg a RiseFM. Ez utóbbival járt volna jól az Enjoy :)
1: Nem hülye az N-Joy, hogy csináljon magának egy konkurenset.

2: 10 milláért???

(A Gazdaságit is sztem csak azért érdekelte, mert át tudják íratni közműsor-szolgáltatóvá a frekvenciát.)

3: A R1 nem tud többet kérni az országos reklámokért attól, hogy szerez egy kaposvári frekit, helyi reklám meg már a full helyi, és tök jó hallgatottsággal rendelkező K1-en sem volt... telített a piac. Egy talk rádió megél 3 zenei mellett, de 4 zenei felesleges. 80.000 ember... a Balatonon több az állandó lakos...
 #46536  Szerző: Zoey

djlacee írta:Rádió 1 miért nem csapott le rá?
Gondolom mert nem volt meghirdetve, csupán tudták, hogy a Gazdasági most mindenhol terjeszkedik, sok pénzt hoz és kevés hallgatót vesz el az N-Joy-októl.

Na mondjuk nekem az az érdekes, hogy azért indítani újabb rádiót, hogy ne legyen konkurencia a másik kettőnek? Miért, talán jobbnak tartják N-Joy-on belül a másik két adót és a kaposvári stábot mint a szegedit? Mindenesetre nem jött be ez teljesen...
Elég fura egy kaposvári rádióban azokat a hangokat hallani búcsúzni, akiket Miskolcon hallok nap mint nap, és amúgy szegediek. :) Most lehet erről vitatkozni, hogy szép dolog-e vagy sem, hogy egy olyan városban vezettek műsort, ahol még lehet, nem is jártak életükben, mindenesetre szerintem ők nagyon megkedvelték ezt a rádiót és a várost is, és hiányozni fognak a hallgatóknak. Fura az is, hogy pont ez mondott csődöt, és nem a Classic. Egyébként szerintem sok hallgató nem is tudja, hogy ez mind egy céghez tartozik, és meglepődnének, ha egy-egy K1 hang feltűnne egy másik N-Joyon (ok, tudom, hogy nem egy városban készül a K1 és N-Joy). Vajon nem érdekük, hogy most, az elköszönő adásban reklámozzák az N-Joy-okat?
 #46534  Szerző: djlacee

Kibérelhették volna. Vagy esetleg a RiseFM. Ez utóbbival járt volna jól az Enjoy :)
 #46532  Szerző: ravasz

Szted eladta volna az N-Joy nekik?
 #46527  Szerző: djlacee

Rádió 1 miért nem csapott le rá?
 #46525  Szerző: ravasz

boly írta:Itt azért vált meg az N-joy média, mert nagyon nagy volt a m.sz. díj évente. Nem váratlan dolog, meg 1 városban több rádiót ma 1 tulajnak nem nagyon lehet jó nyereséggel üzemeltetni.
Azt tegyük azért hozzá, hogy eleve azért szerezte meg (minden áron), mert nem akart konkurenset a városba. Ott van a Kapos Rádió, ami szar, meg 2 N-Joy, ami szintén elég gagyi, félő volt, hogy jön valami hálózatos, vagy jobban összerakott kereskedelmi zenei. Így hát inkább vállalták a plusz kiadást.

Most pedig kapóra jött a Gazdi ajánlata, mert a talk rádió a nullaegész x-es pesti hallgatottságával nem sok hallgatót fog átcsábítani a két N-Joy Rádióról.

Egyébként nekem az is gyanús, hogy a 102.6-on már N-Joy Rádió és nem N-Joy Classic a név, holott a zenei stílus még maradt a régi. Elképzelhető, hogy ott is változás lesz.
 #46516  Szerző: boly

Itt azért vált meg az N-joy média, mert nagyon nagy volt a m.sz. díj évente. Nem váratlan dolog, meg 1 városban több rádiót ma 1 tulajnak nem nagyon lehet jó nyereséggel üzemeltetni.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13