RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#40056  Szerző: orrhang

Ki most a Juve zenei szerkesztője? Csak szeretnék neki gratulálni a mai munkájához. 10 óra előtti 3 dal:
- Walkin' on sunshine
- Bonanza - valami véget ér
- Mariah Carey - Without you.

Még az éles váltást az első kettő között valahogy el is lehet leplezni, de az óra végi két lassú dal, azért szerintem túlzás!
 #40047  Szerző: szemilan

Hát remélem a hírhálós híreket elhaggyák előbb utóbb.
Szerintem ez ilyen költséghatékony megoldás ideiglenesen míg a frekvencia pályázatok le nem zajlanak.
 #40037  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Kapuváron van az, hogy ugye a budapestin mittudomén van tényleg 3 perc reklám, a kapuvárin meg mit tudom én 1db, akkor azt letolják, és lemegy egy szám. Az után pedig rossz helyre kapcsolnak vissza, és érdekes, így kivágják a híreket is, azt nem értem, hogy miért . Tehát nincs a budapesti hírek Kapuváron. Csak helyi műsorblokkban van hírek
Szerintem nem nagy veszteség, hogy nem a Budapesti hírek mennek, ezek hírhálós hírek, amik január óta mennek a 89,5-ön, nagyon gyengék, 1-2 perc az egész, alig hangzik el bennük valami.
 #40017  Szerző: djlacee

Kapuváron van az, hogy ugye a budapestin mittudomén van tényleg 3 perc reklám, a kapuvárin meg mit tudom én 1db, akkor azt letolják, és lemegy egy szám. Az után pedig rossz helyre kapcsolnak vissza, és érdekes, így kivágják a híreket is, azt nem értem, hogy miért . Tehát nincs a budapesti hírek Kapuváron. Csak helyi műsorblokkban van hírek
 #40014  Szerző: centerweb

VidámSrác írta:
centerweb írta:Vagy simán playlist és countdown alapján megy manuálisan a hálózatos kapcsolósdi?
régen semmi nem volt, csak amikor a műholdon elhallgatott minden, indítottad a reklámokat vagy a híreket. jah és számoltad a másodperceket és varázsoltál, hogy az ablak végéig legyen valami, de ne csússz ki sem a 3 percből. hát ezt itt miskolcon roppant érdekesen művelték...
(amúgy milyen érdekes, hogy a falon lévő cetlin még mindig ott van a gaga logója, ami ugye 2007 óta nincs.)
Jah, régen abszolút hallás alapján ment. meg a juventus leküldte az aznapi playlistet, de amikor én láttam akkor éppen köze sem volt ahhoz ami valójában ment. Volt hogy percekig mentek a gagás azonosítók a helyi ablak kitöltése gyanánt, amiknek a nevei csak az időtartalmuk volt emiatt.
 #40008  Szerző: VidámSrác

centerweb írta:Vagy simán playlist és countdown alapján megy manuálisan a hálózatos kapcsolósdi?
régen semmi nem volt, csak amikor a műholdon elhallgatott minden, indítottad a reklámokat vagy a híreket. jah és számoltad a másodperceket és varázsoltál, hogy az ablak végéig legyen valami, de ne csússz ki sem a 3 percből. hát ezt itt miskolcon roppant érdekesen művelték...
(amúgy milyen érdekes, hogy a falon lévő cetlin még mindig ott van a gaga logója, ami ugye 2007 óta nincs.)
 #39999  Szerző: szemilan

Akkor már itt is legyen bent:
Kép
(Class FM topicból)
 #39971  Szerző: Obladioblada

centerweb írta:Ma reggel a Juventus miskolci stúdiójából ment a Juventus Reggel: http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-Z ... 9-02055487
Ez marhára nem a kocsonyafesztiválról szólt. Kölcsönös marketing a kocsonyafesztivál, a boon és a juventus között. Barter. Amire szerintem szükség is van, mivel nekem (le vagyok maradva) lövésem nem volt, és most se nincsen, hogy ki ez a csaj, meg a csávó. azt sem tudom jók e vagy rosszak, mert életemben nem hallottam egyiket sem sehol. Lehet, hogy ez gáz, tudom, de ez van. Mindenesetre a miskolci hallgató mindig örül, ha valaki a nagy Budapestről leereszkedik hozzá. Milyen jó is ez. És milyen jó, hogy egy ilyen dolognak hírértéke van...
 #39964  Szerző: centerweb

Ma reggel a Juventus miskolci stúdiójából ment a Juventus Reggel: http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-Z ... 9-02055487

Fura megoldás, de teljesen jó ötlet. A kocsonya fesztivál miatt persze.
Ha jól látom, sok minden nem változott a studióban, az egyetlen TFT monitor ami a netes gépé volt, most egy második Nautilusé, ami szerintem hát a pesti lehet(?). A miskolci verziót is frissítették, úgy tűnik. Valami kapcsolójel szerűség csak lehet a kettő között. Vagy simán playlist és countdown alapján megy manuálisan a hálózatos kapcsolósdi?

Kép
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 260