Annyiban változik még a szombat, hogy Györke Attis helyett Király Tamás lesz a műsorvezető a TOP50-ben.
Márti az előbb említette adásban.
Márti az előbb említette adásban.
adam1400 írta: ↑2021.06.11. 22:28Ha már volt vele interjú is, akkor szinte biztos, hogy holnap már lesz adásban.Andris írta: ↑2021.06.11. 19:24Igen,mert anyuka lett, de végre elfogadta. hétvégén lesz 8-12-ig. (Vajon Ákos csak 2 órát lesz? Vajon a szombati Extra megszűnik? Vajon a vasárnapi top 50 megszűnik? Ezekről nem volt szó)nermalcat írta: Már holnaptól? Arról van valami infó, hogy a többi hétvégi sáv hogy változik?Nem tudok többet, Attis ma dèlután mutatta be a hallgatóknak, ennyit csíptem el a beszèlgetèsből, meg h 3* kerestèk Mártit h jöjjön már a R1-hez melóba.
Andris írta: ↑2021.06.11. 19:24Igen,mert anyuka lett, de végre elfogadta. hétvégén lesz 8-12-ig. (Vajon Ákos csak 2 órát lesz? Vajon a szombati Extra megszűnik? Vajon a vasárnapi top 50 megszűnik? Ezekről nem volt szó)nermalcat írta:Nem tudok többet, Attis ma dèlután mutatta be a hallgatóknak, ennyit csíptem el a beszèlgetèsből, meg h 3* kerestèk Mártit h jöjjön már a R1-hez melóba.Andris írta: ↑2021.06.11. 16:58 Hivatalos, Márti jön a R1-re, hètvègèkre.Már holnaptól? Arról van valami infó, hogy a többi hétvégi sáv hogy változik?
nermalcat írta:Nem tudok többet, Attis ma dèlután mutatta be a hallgatóknak, ennyit csíptem el a beszèlgetèsből, meg h 3* kerestèk Mártit h jöjjön már a R1-hez melóba.Andris írta: ↑2021.06.11. 16:58 Hivatalos, Márti jön a R1-re, hètvègèkre.Már holnaptól? Arról van valami infó, hogy a többi hétvégi sáv hogy változik?