Adam írta: ↑2021.06.06. 10:10
nermalcat írta: ↑2021.06.05. 19:30
Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!
A StadiumX szerintem az egyik, ha nem a legjobb az egész WIM csapat közül. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok a WIM rajongója, és akkor még finoman fogalmaztam. Az ő "munkásságuk szerintem figyelemre méltó, nem csak abban merül ki, hogy mások zenéit egymásba keverve bohóckodnak a keverőpult mögött, hanem valós teljesítmény is van mögötte, sok saját zene, ami egytől egyig jó. Szerintem méltatlanul vannak száműzve szombaton 22-23 idősávba. Ugyanúgy, mint a Loving Arms is, aki pedig vasárnap 23-éjfélig van, amit kb senki sem hallgat. A Housematic az a hallgathatatlan kategória szerintem, és teljesen méltatlanul van mix szempontból főműsoridőben szombaton 21-22-ig.
almos629 írta: ↑2021.06.04. 17:02
Andris írta: ↑2021.06.04. 16:54
Megjött a válasz a mix műsorok fikázásának, 3 óra bónusz + wim
Tavaly már volt ilyen vagy kétszer. Egyébként Begi mixei többnyire elfogadhatók, a baj a WIM-al, azon belül is főleg a Nigel Stately, Tommyboy és Willcox set-ekkel van, ezek nem valók rádióba.
Teljesen egyet értek. Remélem, hamarosan lesz egy kis WIM DJ rotáció frissítés, akár úgy, hogy akik eddig több időt kaptak, azok mennek 23-éjfélig, akár úgy, hogy néhány kikerül, és újak jönnek be.
De abban nem reménykedem, hogy Willcox és Nigel Stately kikerül mert Geri ezeket bírja a legjobban.
A Stadium x mixek WIM-es mércével nézve tényleg jók, és ők legalább értenek is a szakmájukhoz, de az új számuk, ami most bekerült a rotációba, azt úgy hívják, hogy elkapcsolási faktor!
Szerintem sajnos nem fognak variálni a dj-k beosztásán, pedig már az is haladás lenne, ha a kutya által sem hallgatott réteg house mixek nem 9-től mennének. Úgy gondolom, hogy ez a műsor is a Factory sorsára fog jutni. Megy változatlan felállásban még kb. 2 évig, aztán ha már nagyon elfáradt, akkor indul egy új műsor a helyén, amibe kb. ugyanazok az emberek szivárognak majd vissza. Tehát hallgatható esti sávot továbbra sem kapunk, hacsak nem jön közben valami szakmailag felkészültebb programigazgató (nem valószínű).
Más téma: Kovács Ákostól lassan megválhatnának már. Borzalmas a hozzáállása, a napokkal korábban felvett konzerv megszólalásaiban évek óta mindig ugyanazokat mondogatja, és most még a Top of the hourt-t is megszüntette a műsorában önhatalmúlag, nehogy már 30 másodperccel többet kelljen beszélnie. Még csak nem is kéne új műsorvezetőt felvenni, a helyi sávokban rengeteg olyan ember van, akire Ákosnál ezerszer különb műsort tudna készíteni hétvége reggelre, pl. Csizi, Kunos Fecó, "Discosa" Tomi, Oszlács Norbert, Balogh, stb.....