RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192890  Szerző: Snake05

nermalcat írta: 2021.06.06. 12:33 Más téma: Kovács Ákostól lassan megválhatnának már. Borzalmas a hozzáállása, a napokkal korábban felvett konzerv megszólalásaiban évek óta mindig ugyanazokat mondogatja, és most még a Top of the hourt-t is megszüntette a műsorában önhatalmúlag, nehogy már 30 másodperccel többet kelljen beszélnie. Még csak nem is kéne új műsorvezetőt felvenni, a helyi sávokban rengeteg olyan ember van, akire Ákosnál ezerszer különb műsort tudna készíteni hétvége reggelre, pl. Csizi, Kunos Fecó, "Discosa" Tomi, Oszlács Norbert, Balogh, stb.....
Nem is tudtam, hogy Ákos még a R1-nél dologzik, a hajdúságin már vagy két hónpja lecserélték Vályi Zsoltra. Egyébként az általad írt műsorvezetők nem közvetlenül Siváknak dolgoznak, tehát nem lehetne olyan egyszerűen "felvinni" őket a központira.
 #192887  Szerző: nermalcat

Adam írta: 2021.06.06. 10:10
nermalcat írta: 2021.06.05. 19:30 Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!
A StadiumX szerintem az egyik, ha nem a legjobb az egész WIM csapat közül. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok a WIM rajongója, és akkor még finoman fogalmaztam. Az ő "munkásságuk szerintem figyelemre méltó, nem csak abban merül ki, hogy mások zenéit egymásba keverve bohóckodnak a keverőpult mögött, hanem valós teljesítmény is van mögötte, sok saját zene, ami egytől egyig jó. Szerintem méltatlanul vannak száműzve szombaton 22-23 idősávba. Ugyanúgy, mint a Loving Arms is, aki pedig vasárnap 23-éjfélig van, amit kb senki sem hallgat. A Housematic az a hallgathatatlan kategória szerintem, és teljesen méltatlanul van mix szempontból főműsoridőben szombaton 21-22-ig.
almos629 írta: 2021.06.04. 17:02
Andris írta: 2021.06.04. 16:54 Megjött a válasz a mix műsorok fikázásának, 3 óra bónusz + wim :D
Tavaly már volt ilyen vagy kétszer. Egyébként Begi mixei többnyire elfogadhatók, a baj a WIM-al, azon belül is főleg a Nigel Stately, Tommyboy és Willcox set-ekkel van, ezek nem valók rádióba.
Teljesen egyet értek. Remélem, hamarosan lesz egy kis WIM DJ rotáció frissítés, akár úgy, hogy akik eddig több időt kaptak, azok mennek 23-éjfélig, akár úgy, hogy néhány kikerül, és újak jönnek be.
De abban nem reménykedem, hogy Willcox és Nigel Stately kikerül mert Geri ezeket bírja a legjobban.
A Stadium x mixek WIM-es mércével nézve tényleg jók, és ők legalább értenek is a szakmájukhoz, de az új számuk, ami most bekerült a rotációba, azt úgy hívják, hogy elkapcsolási faktor!
Szerintem sajnos nem fognak variálni a dj-k beosztásán, pedig már az is haladás lenne, ha a kutya által sem hallgatott réteg house mixek nem 9-től mennének. Úgy gondolom, hogy ez a műsor is a Factory sorsára fog jutni. Megy változatlan felállásban még kb. 2 évig, aztán ha már nagyon elfáradt, akkor indul egy új műsor a helyén, amibe kb. ugyanazok az emberek szivárognak majd vissza. Tehát hallgatható esti sávot továbbra sem kapunk, hacsak nem jön közben valami szakmailag felkészültebb programigazgató (nem valószínű).

Más téma: Kovács Ákostól lassan megválhatnának már. Borzalmas a hozzáállása, a napokkal korábban felvett konzerv megszólalásaiban évek óta mindig ugyanazokat mondogatja, és most még a Top of the hourt-t is megszüntette a műsorában önhatalmúlag, nehogy már 30 másodperccel többet kelljen beszélnie. Még csak nem is kéne új műsorvezetőt felvenni, a helyi sávokban rengeteg olyan ember van, akire Ákosnál ezerszer különb műsort tudna készíteni hétvége reggelre, pl. Csizi, Kunos Fecó, "Discosa" Tomi, Oszlács Norbert, Balogh, stb.....
 #192886  Szerző: asr27

Adam írta: 2021.06.06. 10:12
asr27 írta: 2021.06.05. 18:54 Tényleg nem unja még mindig ez a néhány mix fikázó emberke, hogy rendszeresen itt hisztizik?
Én már nagyon unom!
Keressetek magatoknak egy óvodát, ott jól ellennétek, egy csoportban.
Kritikát meg lehet fogalmazni arra való ez a fórum.
Amit te csinálsz, az viszont már elég unalmas..... Akárki fogalmaz meg akármilyen (akár építő jellegű, akár negatív) kritikát a WIM-el kapcsolatban, akkor egyből kirohanásban törsz ki...
Meg lehet fogalmazni, igen! De ti nem megfogalmazzátok, hanem hónapok, lassan évek óta, folyamatosan hisztiztek itt a fórumon! folyamatosan ugyanazt hajtogatjátok! És már kib***tt unalmas!
Semmi más nem tudtok, csak a Wim-et és a DJ-ket fikázzátok!
Fogjátok már fel, hogy ez egy fiataloknak szóló rádió és igenis kellenek a mixek és a DJ-k
Sőt, én még ettől is több Dance zenét tennék rotációba és meghosszabbítanám egy órával a délutáni mixet!
 #192885  Szerző: Adam

asr27 írta: 2021.06.05. 18:54 Tényleg nem unja még mindig ez a néhány mix fikázó emberke, hogy rendszeresen itt hisztizik?
Én már nagyon unom!
Kritikát meg lehet fogalmazni arra való ez a fórum.
Amit te csinálsz, az viszont már elég unalmas..... Akárki fogalmaz meg akármilyen (akár építő jellegű, akár negatív) kritikát a WIM-el kapcsolatban, akkor egyből kirohanásban törsz ki...
 #192884  Szerző: Adam

nermalcat írta: 2021.06.05. 19:30 Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!
A StadiumX szerintem az egyik, ha nem a legjobb az egész WIM csapat közül. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok a WIM rajongója, és akkor még finoman fogalmaztam. Az ő "munkásságuk szerintem figyelemre méltó, nem csak abban merül ki, hogy mások zenéit egymásba keverve bohóckodnak a keverőpult mögött, hanem valós teljesítmény is van mögötte, sok saját zene, ami egytől egyig jó. Szerintem méltatlanul vannak száműzve szombaton 22-23 idősávba. Ugyanúgy, mint a Loving Arms is, aki pedig vasárnap 23-éjfélig van, amit kb senki sem hallgat. A Housematic az a hallgathatatlan kategória szerintem, és teljesen méltatlanul van mix szempontból főműsoridőben szombaton 21-22-ig.
almos629 írta: 2021.06.04. 17:02
Andris írta: 2021.06.04. 16:54 Megjött a válasz a mix műsorok fikázásának, 3 óra bónusz + wim :D
Tavaly már volt ilyen vagy kétszer. Egyébként Begi mixei többnyire elfogadhatók, a baj a WIM-al, azon belül is főleg a Nigel Stately, Tommyboy és Willcox set-ekkel van, ezek nem valók rádióba.
Teljesen egyet értek. Remélem, hamarosan lesz egy kis WIM DJ rotáció frissítés, akár úgy, hogy akik eddig több időt kaptak, azok mennek 23-éjfélig, akár úgy, hogy néhány kikerül, és újak jönnek be.
De abban nem reménykedem, hogy Willcox és Nigel Stately kikerül mert Geri ezeket bírja a legjobban.
 #192880  Szerző: nermalcat

djlacee írta: 2021.06.05. 19:50
nermalcat írta: 2021.06.05. 19:30
Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!
Kicsit azért visszavehetnél tényleg
Nálam ez a visszafogott hangnem.
 #192879  Szerző: djlacee

nermalcat írta: 2021.06.05. 19:30
Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!
Kicsit azért visszavehetnél tényleg
 #192876  Szerző: nermalcat

Andris írta: 2021.06.05. 18:34
shadoe írta: 2021.06.04. 21:25 Ismét időszerűnek tartottam, hogy összehasonlítsam a magyar rádiók playlistjeit a R1-hez hasonló irányultságú német Planet Radioval. Szerintem jobban állunk, mint egy éve, az itt felsorolt bő 70 zeneszámból kb. 40 stabilan hallható (vagy az volt) a R1-n és/vagy a Petőfin, és nyilván ezekből a hazai rádiók még kaphatnak fel új számokat, így bízom benne, ez az arány tovább fog a nyáron javulni. Forrás: https://www.planetradio.de/musik/livecharts.html
Bts rotációba kerül esküszöm nem hallgatom soha többet ezt a rádiót :D
 #192875  Szerző: nermalcat

Nem, megvárom, amíg ők unják meg, és legalább a WIM-t megszüntetik :)
 #192874  Szerző: asr27

Tényleg nem unja még mindig ez a néhány mix fikázó emberke, hogy rendszeresen itt hisztizik?
Én már nagyon unom!
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 1022