Most kicsit én is szubjektívra veszem a figurát - én ezektől a Hypnotized, Jerusalema, Head & Heart típusú zenéktől tudok a falnak menni. Tény, hogy negyvenkilenc hete az európai rádiós listák élvonalában vannak, és indokolt játszani, de én konkrétan megőrülök tőlük. Rettentő gyenge zene mind, és rettenetesen túl is tolja a R1. Egyébként se gondolom, hogy ha meghülyül Európa, akkor a R1-nek feltétlenül utána kell hülyülnie. Ugyanez volt egy éve a Dance Monkey-val vagy a Roses-zal. Ezek bocsi, de szar zenék. Alapjáraton megszerettem ezt a rádiót (végre), és teljes értékű CHR/poprádiónak tartom, de nagyon beragadtak ezek az őskövület 2020-as zenék (egyébként a "Diamonds"-ot vagy a "Beautiful Madness"-t se értem, miért kell 40 hetet várni, és utána nyomatni). Közben ráadásul a Petőfi elkezdett hasítani, és telerakta a rotációját új számokkal és fűszerekkel. Ebben szerintem most nincs semmi fűszer, a playlist is a Petőfi után kullog (lásd "Peaches" és "We're Good), közben pedig rengeteg olyan jó szám van, amit pl. a helyi adók játszanak, slágerek is, a R1 meg fogalmam sincs, hogy megint mire vár...