RADIOSITE Fórum

• Politika

#151816  Szerző: markfelt

Igen, az ilyet négy fal közt illik csinálni. :D
 #151815  Szerző: szemilan

admin írta:Mi volt?
Csak egymásnak esett a két Úr, és gondoltam az csak kettejükre tartozik. ;)
 #151813  Szerző: markfelt

Mi volt?
 #151812  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #151810  Szerző: asr27

Moderálva!
 #151809  Szerző: Glenn

Moderálva!
 #151805  Szerző: asr27

Ezzel nem értek egyet.
Már te is kezded a ballibezést? Ez a csőlátású fideszesek dumája. :)
A "szarabbak", elég enyhe kifejezés. Lehet, sőt biztos, hogy Budapesten kicsivel jobb a helyzet, könnyebb kicsit jobban fizető állást találni, mint vidéken, de pl Somogyban ez már nem egyszerű. A saját szememmel látom, hogy csoportosan menekülnek ki a fiatalok a megyéből, az országból. Nem egy esetet tudok, hogy otthagyták a sulit (szakképző, vagy gimnázium), azért, hogy kimenjenek dolgozni Ausztriába, vagy Németországba, mert látták, hogy hiába végzik el a szakmát, vagy hiába érettségiznek le, kitörölhetik vele a valagukat, itthon, miközben nyugaton, segédmunkásként is keresnek annyit, hogy lazán meg tudnak élni.

Persze én ezt az irányt nem támogatom, de ha nem lesz változás, akkor tényleg nem sok fiatal marad itthon.
 #151802  Szerző: markfelt

asr27 írta:Mostanában nekem is megfordult már a fejemben, mert igencsak kezd tele lenni a hócipőm ezzel a kormánnyal és a gagyi fizetéssel.

http://hvg.hu/gazdasag/20160127_Csalad_ ... rmany?s=hk
Én ezt inkább kifogáskeresésnek és egy arra felhúzott ballib-jobbradikál, populista propagandának tartom. Tény, hogy itt szarabbak a fizetések, de itt is és külföldön is egyaránt lehet jól és szarul élni.

Rengeteg tényező függvénye, és talán a legelhanyagtolhatóbb szempont az, hogy épp ki van hatalmon.
  • 1
  • 211
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 519