A pesti szombat hajnali helyi adásba Kiss Márti volt. Meglepődtem, végre 1 hölgy is van itt.
nermalcat írta: ↑2021.06.06. 12:33 Más téma: Kovács Ákostól lassan megválhatnának már. Borzalmas a hozzáállása, a napokkal korábban felvett konzerv megszólalásaiban évek óta mindig ugyanazokat mondogatja, és most még a Top of the hourt-t is megszüntette a műsorában önhatalmúlag, nehogy már 30 másodperccel többet kelljen beszélnie. Még csak nem is kéne új műsorvezetőt felvenni, a helyi sávokban rengeteg olyan ember van, akire Ákosnál ezerszer különb műsort tudna készíteni hétvége reggelre, pl. Csizi, Kunos Fecó, "Discosa" Tomi, Oszlács Norbert, Balogh, stb.....Nem is tudtam, hogy Ákos még a R1-nél dologzik, a hajdúságin már vagy két hónpja lecserélték Vályi Zsoltra. Egyébként az általad írt műsorvezetők nem közvetlenül Siváknak dolgoznak, tehát nem lehetne olyan egyszerűen "felvinni" őket a központira.
Adam írta: ↑2021.06.06. 10:10A Stadium x mixek WIM-es mércével nézve tényleg jók, és ők legalább értenek is a szakmájukhoz, de az új számuk, ami most bekerült a rotációba, azt úgy hívják, hogy elkapcsolási faktor!nermalcat írta: ↑2021.06.05. 19:30 Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!A StadiumX szerintem az egyik, ha nem a legjobb az egész WIM csapat közül. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok a WIM rajongója, és akkor még finoman fogalmaztam. Az ő "munkásságuk szerintem figyelemre méltó, nem csak abban merül ki, hogy mások zenéit egymásba keverve bohóckodnak a keverőpult mögött, hanem valós teljesítmény is van mögötte, sok saját zene, ami egytől egyig jó. Szerintem méltatlanul vannak száműzve szombaton 22-23 idősávba. Ugyanúgy, mint a Loving Arms is, aki pedig vasárnap 23-éjfélig van, amit kb senki sem hallgat. A Housematic az a hallgathatatlan kategória szerintem, és teljesen méltatlanul van mix szempontból főműsoridőben szombaton 21-22-ig.
almos629 írta: ↑2021.06.04. 17:02Teljesen egyet értek. Remélem, hamarosan lesz egy kis WIM DJ rotáció frissítés, akár úgy, hogy akik eddig több időt kaptak, azok mennek 23-éjfélig, akár úgy, hogy néhány kikerül, és újak jönnek be.Andris írta: ↑2021.06.04. 16:54 Megjött a válasz a mix műsorok fikázásának, 3 óra bónusz + wimTavaly már volt ilyen vagy kétszer. Egyébként Begi mixei többnyire elfogadhatók, a baj a WIM-al, azon belül is főleg a Nigel Stately, Tommyboy és Willcox set-ekkel van, ezek nem valók rádióba.![]()
De abban nem reménykedem, hogy Willcox és Nigel Stately kikerül mert Geri ezeket bírja a legjobban.
Adam írta: ↑2021.06.06. 10:12Meg lehet fogalmazni, igen! De ti nem megfogalmazzátok, hanem hónapok, lassan évek óta, folyamatosan hisztiztek itt a fórumon! folyamatosan ugyanazt hajtogatjátok! És már kib***tt unalmas!asr27 írta: ↑2021.06.05. 18:54 Tényleg nem unja még mindig ez a néhány mix fikázó emberke, hogy rendszeresen itt hisztizik?Kritikát meg lehet fogalmazni arra való ez a fórum.
Én már nagyon unom!
Keressetek magatoknak egy óvodát, ott jól ellennétek, egy csoportban.
Amit te csinálsz, az viszont már elég unalmas..... Akárki fogalmaz meg akármilyen (akár építő jellegű, akár negatív) kritikát a WIM-el kapcsolatban, akkor egyből kirohanásban törsz ki...
asr27 írta: ↑2021.06.05. 18:54 Tényleg nem unja még mindig ez a néhány mix fikázó emberke, hogy rendszeresen itt hisztizik?Kritikát meg lehet fogalmazni arra való ez a fórum.
Én már nagyon unom!
Keressetek magatoknak egy óvodát, ott jól ellennétek, egy csoportban.
nermalcat írta: ↑2021.06.05. 19:30 Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!A StadiumX szerintem az egyik, ha nem a legjobb az egész WIM csapat közül. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok a WIM rajongója, és akkor még finoman fogalmaztam. Az ő "munkásságuk szerintem figyelemre méltó, nem csak abban merül ki, hogy mások zenéit egymásba keverve bohóckodnak a keverőpult mögött, hanem valós teljesítmény is van mögötte, sok saját zene, ami egytől egyig jó. Szerintem méltatlanul vannak száműzve szombaton 22-23 idősávba. Ugyanúgy, mint a Loving Arms is, aki pedig vasárnap 23-éjfélig van, amit kb senki sem hallgat. A Housematic az a hallgathatatlan kategória szerintem, és teljesen méltatlanul van mix szempontból főműsoridőben szombaton 21-22-ig.
almos629 írta: ↑2021.06.04. 17:02Teljesen egyet értek. Remélem, hamarosan lesz egy kis WIM DJ rotáció frissítés, akár úgy, hogy akik eddig több időt kaptak, azok mennek 23-éjfélig, akár úgy, hogy néhány kikerül, és újak jönnek be.Andris írta: ↑2021.06.04. 16:54 Megjött a válasz a mix műsorok fikázásának, 3 óra bónusz + wimTavaly már volt ilyen vagy kétszer. Egyébként Begi mixei többnyire elfogadhatók, a baj a WIM-al, azon belül is főleg a Nigel Stately, Tommyboy és Willcox set-ekkel van, ezek nem valók rádióba.![]()
nermalcat írta: ↑2021.06.05. 19:30Kicsit azért visszavehetnél tényleg
Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!
Andris írta: ↑2021.06.05. 18:34Inkább a Bts menjen orrvérzésig, mint a Stadium x, Kaskade és a többi noname drogdiszkós borzalom!shadoe írta: ↑2021.06.04. 21:25 Ismét időszerűnek tartottam, hogy összehasonlítsam a magyar rádiók playlistjeit a R1-hez hasonló irányultságú német Planet Radioval. Szerintem jobban állunk, mint egy éve, az itt felsorolt bő 70 zeneszámból kb. 40 stabilan hallható (vagy az volt) a R1-n és/vagy a Petőfin, és nyilván ezekből a hazai rádiók még kaphatnak fel új számokat, így bízom benne, ez az arány tovább fog a nyáron javulni. Forrás: https://www.planetradio.de/musik/livecharts.htmlBts rotációba kerül esküszöm nem hallgatom soha többet ezt a rádiót![]()