RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#187937  Szerző: robert11

A Mabel boyfriend az nem rossz azt a külföldieken is hallom csak hiányoznak a régi nagyok.
Ugyan tudom egyszer mindenki leköszön, de az biztos hogy ezek a műsorvezetők semmi jellegzetes nyomot nem hagynak majd maguk után, senki sem úgy fog rájuk emlékezni mint ahogy most mi visszagondolunk milyen volt Komjáthy ideében vagy akár egy olyan műsorvezető mitn B Tóth akit mindenki azért fikáz, mert éppen bemondja a számcímeket már annak idején is cikizték emiatt még a lányának mondta az egyik osztálytársa hogy apád bele beszél a zenébe alá beszél a zenének, nem tudom felvenni.
De ahogy megfigyeltem, a Retró face oldalán is szóvá tették ezt már pedig nekem ez tökre bejött. Olyan műsorvezető se lesz már soha. Ezek csak úgy elkávézgatnak ott szerintem jól érzik magukat már bocsánat hogy ezt így kimondom de összehasonlítva a régi rádiózással régi rádiósokkal, nagy mértékben megváltozott az egész.
Én nem ismertem csak hallotta a nevét Ambrus Kirit azt mondják ő is jó műsorvezető volt annak idején.
96ban a Reggeli csúcsban is volt egy hölgy már nem emlékszem a nevére ugye mondtam hogy egy időben hallgattam azt is reggelente, míg a 873on reggel is a petőfi adása ment. vagy nem tudom emlékszik e még valaki Tarnai-Kiss Lászlóra pl
Rúzsa Magdinak arrra a lesz ahogy lesz című számára gondolsz? Faterom valahol hallottta a Petőfin mert épp az volt beállítva és akkor hallott egy ilyen dalt tőle.
 #187909  Szerző: Glenn

Szerintem ezt kerested:
https://youtu.be/qWnaFa3z68w
Ez egy teljes felvétel, másfél óra. Én vettem fel, ma is megvan és lejátszható a kazetta. :yes:
 #187907  Szerző: Mezőőr

robert11 írta: 2020.07.25. 11:27 Na és még egy utolsót de ha nem bánjátok, még jelentkezem ilyen régi klasszikus felvételekkel.
A " Szebb napokat megélt rádiók" -ba tegyed, itt nem érdekel senkit.
 #187902  Szerző: robert11

Bocsi elnézést az előbb nem azt akartam kitenni amit kitettem, de nem találom már melyik volt az a régi szignál ez sem az lesz, de ez is érdekes egy 85öben készült hírek hallható a felvételen. Még én sem voltam meg, mikor ez készült. https://www.youtube.com/watch?v=s4pAX_XdL0U
 #187901  Szerző: robert11

https://www.youtube.com/watch?v=Pw7w4AVoYDcA Popptarisznyás csoportban az egyik tag 2 éve egy 83as felvit tett közzé azért kérdeztem van e valakinek valami jó régi felvi a Petőfin leadottakkal kapcsolatban pontosan egy 83ban leadott magnós blokk volt feltéve meg 86ból is egy Popptaritopp de abból az időszakból találtam a youtube-on is felvételt ahogy említettem. De itt egy régi szignál errre biztos emlékeznek még sokan.
 #187900  Szerző: robert11

A Popptarisznyás csoportban az egyik tag 2 éve egy 83as felvit tett közzé azért kérdeztem van e valakinek valami jó régi felvi a Petőfin leadottakkal kapcsolatban pontosan egy 83ban leadott magnós blokk volt feltéve meg 86ból is egy Popptaritopp de abból az időszakból találtam a youtube-on is felvételt ahogy említettem. De itt egy régi szignál errre biztos emlékeznek még sokan.
 #187873  Szerző: shadoe

Időjárás- és vízállásjelentés-ügyben, aki még szeretne kutakodni: http://femzine.com/tudod-e-mit-jelent-a ... asa-tilos/
Mint időjárás-és vízállásjelentés-rajongó és a korábbi Petőfi Rádió híve mondom, még mindig szívesebben hallgatnám a hajóvonták találkozása tilost, mint a "Mabel- Boyfriend, Sam Feldt- Hold Me Close (Lállállállállállá...), Alvaro Soler - Puebla, Declan J Donovan - Fighting With Myself, Zséda- Életben maradni, Rúzsa Magdi - Aduász, Bagossy Brothers Company - Visszajövök még (sajnos...)" - jellegű állandó, változatlan, monoton, megemészthetetlen zenei "kínálatot" éjjel-nappal, és amíg világ a világ...
 #187870  Szerző: Kovi02

Glenn írta: 2020.07.21. 16:46
Kovi02 írta: 2020.07.20. 22:00 Hogy én mennyire örülnék,ha ezek a 0 zenék eltűnnének a szerb rádiók kínálatából, ott napi 3-4x lemennek,és marhára elegem van belőlük.
Jó, hát ott sosem volt olyan normális rádió, ami az aktuális európai zenéket adta volna. Turbofolk megy orrba-szájba, és igény sem nagyon van másra. Csak azért volt nagy durranás a jugó médiapiac, mert 1990-ig tele volt a sáv. Tévé és rádió (AM FM) egyaránt. De akkor is igénytelenek voltak. :shock:
A Play indulása előtt sokkal igényesebb rádióik voltak,színes programstruktúrákkal és változatos zenei szerkesztéssel,úgy 2016/2017 körül kezdett el mindegyik ugyanaz az MP3 lejátszó lenni.
Ez itt már bőven OFF,meg máshol említettem már, az AS FM DJ Time-jain kívül(ami nagyon hülye időpontokban van) lényegében nincsenek műsorok a szerb kerrádiókon, csak 1 műsorvezető sorolja a számcímeket(még a váltások is ugyanakkor vannak 06-10/10-14/14-18/18-22 minden adón) és ennyi.
  • 1
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 625