Nagyon jó hogy el lehet érni a különféle vidéki stream-eket
Régóta vártam már erre

almos629 írta: ↑2021.05.20. 16:46 Viszont zeneileg fejlődtek, főleg recurrent vonalon, sok régi nagy kedvencet vettek elő. Sőt, az utóbbi pár nap a Live mixet is hallgattam, és azt kell mondanom, hogy néhány (adásonként max. 3) nem odaillő daltól eltekintve teljesen rendben van.Ezzel én is egyet értek!![]()
nermalcat írta: ↑2021.05.20. 19:42 Az arculatváltást vajon már lezártnak tekintik? Vidéken eléggé félmunkát végeztek, keverednek a régi elemek az újakkal, ráadásul az ex. Ozone és Rádió PONT 1 frekiken a szignálok egy része még a Karlo feltűnése előtti időszakból származik, ezekben teljesen máshogy hangzik Bognár hangja, mint az újabbakban. Az átlaghallgató fülét gondolom, nem bántja, de az enyémet azért bökdösi.az enyémet sokkal jobban bökdösi a helyi műsorok tartalma. a sok, R1 stílusához nem illő műsorvezető még hagyján, de pl. a csabai tiszta politika, módszeresen tolják fel az agyadba a propagandát, miközben csak igazi mai sláger megy.
nermalcat írta: ↑2021.05.20. 19:42 Az arculatváltást vajon már lezártnak tekintik? Vidéken eléggé félmunkát végeztek, keverednek a régi elemek az újakkal, ráadásul az ex. Ozone és Rádió PONT 1 frekiken a szignálok egy része még a Karlo feltűnése előtti időszakból származik, ezekben teljesen máshogy hangzik Bognár hangja, mint az újabbakban. Az átlaghallgató fülét gondolom, nem bántja, de az enyémet azért bökdösi.89.5 a lényeg, többi "jóvanaz"!
almos629 írta: ↑2021.05.20. 16:46 Viszont zeneileg fejlődtek, főleg recurrent vonalon, sok régi nagy kedvencet vettek elő. Sőt, az utóbbi pár nap a Live mixet is hallgattam, és azt kell mondanom, hogy néhány (adásonként max. 3) nem odaillő daltól eltekintve teljesen rendben van.Szerintem is rendben van a R1 recurrent ill. 10-15 éves slágerek terén is. A héten szólt pl. a She Wolf, ezt melyik országos rádió adta az utóbbi években? Szerintem nagyon kreatív dolog ilyeneket betenni, és ez egy nagyon ütős nóta.![]()
mlaszlo írta: ↑2021.05.20. 09:30 Ha már szóba kerültek a balatoni frekvenciák, a 92.6 és a 101.3 hangzására ránézhetnének. Központi műsor alatt elég rosszul szólnak. Magas hangoknál, műsorvezetői megszólalásoknál, betelefonálóknál be is torzít és alapból is doboz hangjuk van. Ami érdekes, hogy a helyi blokkok alatt, 5 és 6 óra, 12 és 14 óra között, valamint a helyi reklám és hirblokkok alatt viszont tokeletes. Amikor jön a központi műsor, onnantól jön megint a rosszabb hangzásIgen, és ez sajnos hallatszik a streamen is a központi adás alatt.