RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192544  Szerző: pavatomi

Nagyon jó hogy el lehet érni a különféle vidéki stream-eket :P Régóta vártam már erre
 #192543  Szerző: Adam

Kicsit túlertekelitek ennek az állítólagos arculatváltásnak a jelentőségét, átlag hallgató észre sem veszi, hogy megváltoztak a signalok.
A korábbi signal park szerintem jobb volt, ez a mostani női hang nem annyira fülbe mászó. Ez persze csak magán vélemény....
 #192542  Szerző: Adam

almos629 írta: 2021.05.20. 16:46 Viszont zeneileg fejlődtek, főleg recurrent vonalon, sok régi nagy kedvencet vettek elő. Sőt, az utóbbi pár nap a Live mixet is hallgattam, és azt kell mondanom, hogy néhány (adásonként max. 3) nem odaillő daltól eltekintve teljesen rendben van. :)
Ezzel én is egyet értek!
A régebbi zenék főleg Juhász Geri kívánságműsorába szivárognak vissza, és a kért zenék között kapnak helyet. Tegnapról csak hogy kettőt említsek:
Anna Naklab - Supergirl
Robin Schulz - Shed a light.
Ezek nagyon rendben vannak, remelem megragadnak a rotációban, és továbbiak követik.
 #192532  Szerző: csirbesz

nermalcat írta: 2021.05.20. 19:42 Az arculatváltást vajon már lezártnak tekintik? Vidéken eléggé félmunkát végeztek, keverednek a régi elemek az újakkal, ráadásul az ex. Ozone és Rádió PONT 1 frekiken a szignálok egy része még a Karlo feltűnése előtti időszakból származik, ezekben teljesen máshogy hangzik Bognár hangja, mint az újabbakban. Az átlaghallgató fülét gondolom, nem bántja, de az enyémet azért bökdösi.
az enyémet sokkal jobban bökdösi a helyi műsorok tartalma. a sok, R1 stílusához nem illő műsorvezető még hagyján, de pl. a csabai tiszta politika, módszeresen tolják fel az agyadba a propagandát, miközben csak igazi mai sláger megy. :x várhatóan a választás előtti hónapokban kb. mindenhol ez lesz
 #192528  Szerző: Gyurii

nermalcat írta: 2021.05.20. 19:42 Az arculatváltást vajon már lezártnak tekintik? Vidéken eléggé félmunkát végeztek, keverednek a régi elemek az újakkal, ráadásul az ex. Ozone és Rádió PONT 1 frekiken a szignálok egy része még a Karlo feltűnése előtti időszakból származik, ezekben teljesen máshogy hangzik Bognár hangja, mint az újabbakban. Az átlaghallgató fülét gondolom, nem bántja, de az enyémet azért bökdösi.
89.5 a lényeg, többi "jóvanaz"! :D

Viccet félretéve így van egységesíteni kellene az RDS-ekkel együtt. (PS-t, és RT-t is beleértve.)
 #192525  Szerző: nermalcat

Az arculatváltást vajon már lezártnak tekintik? Vidéken eléggé félmunkát végeztek, keverednek a régi elemek az újakkal, ráadásul az ex. Ozone és Rádió PONT 1 frekiken a szignálok egy része még a Karlo feltűnése előtti időszakból származik, ezekben teljesen máshogy hangzik Bognár hangja, mint az újabbakban. Az átlaghallgató fülét gondolom, nem bántja, de az enyémet azért bökdösi.
 #192522  Szerző: shadoe

almos629 írta: 2021.05.20. 16:46 Viszont zeneileg fejlődtek, főleg recurrent vonalon, sok régi nagy kedvencet vettek elő. Sőt, az utóbbi pár nap a Live mixet is hallgattam, és azt kell mondanom, hogy néhány (adásonként max. 3) nem odaillő daltól eltekintve teljesen rendben van. :)
Szerintem is rendben van a R1 recurrent ill. 10-15 éves slágerek terén is. A héten szólt pl. a She Wolf, ezt melyik országos rádió adta az utóbbi években? Szerintem nagyon kreatív dolog ilyeneket betenni, és ez egy nagyon ütős nóta.
 #192519  Szerző: almos629

Viszont zeneileg fejlődtek, főleg recurrent vonalon, sok régi nagy kedvencet vettek elő. Sőt, az utóbbi pár nap a Live mixet is hallgattam, és azt kell mondanom, hogy néhány (adásonként max. 3) nem odaillő daltól eltekintve teljesen rendben van. :)
 #192516  Szerző: potyi

mlaszlo írta: 2021.05.20. 09:30 Ha már szóba kerültek a balatoni frekvenciák, a 92.6 és a 101.3 hangzására ránézhetnének. Központi műsor alatt elég rosszul szólnak. Magas hangoknál, műsorvezetői megszólalásoknál, betelefonálóknál be is torzít és alapból is doboz hangjuk van. Ami érdekes, hogy a helyi blokkok alatt, 5 és 6 óra, 12 és 14 óra között, valamint a helyi reklám és hirblokkok alatt viszont tokeletes. Amikor jön a központi műsor, onnantól jön megint a rosszabb hangzás
Igen, és ez sajnos hallatszik a streamen is a központi adás alatt.
 #192514  Szerző: potyi

Nahát, lehet már hallgatni a weboldalon szinte az összes vidéki streamet. Néhány frekit mondjuk elírtak. :D

A térképen: Kiskunfélegyháza nem 99.1 hanem 91.1
A streamek közt: Szombathely nem 92.7 hanem 97.7 és Paks nem 107.53, hanem 107.5

De amúgy nem semmi! :yes:
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 1021