téeszelnök írta:ha fellebbezés miatt az ortt engedély megszüntetése még nem jogerős, akkor él az adóengedély is.
téeszelnök írta:...perre viszik, azt elhúzzák még másfél-két évig, addig átmentenek mindent másik cégbe
srácok!
nem tudom, hogy mit mondtak a hír tv-n, én részben a tegnapi boon-os cikkből ismerek bizonyos információkat, ahol azt írták, hogy a nyári ortt döntés most lett jogerős. vagyis az advertumnak eddig lehetősége volt a határozatot megtámadni a bíróságon, de nem tette.
Szalai Annamária hozzátette: a miskolci és debreceni rádiókkal kapcsolatos nyári döntés mára jogerőre emelkedett, így – szerdán – a rádióengedély visszavonását kezdeményezték. Mi történik, ha a műsorszolgáltatási engedély felmondása ellenére is tovább üzemel a rádió? A nyíregyházi esetében még van lehetőség jogorvoslatra, de a miskolci és debreceni rádióknál már nincs – válaszolta Szalai Annamária. Hozzátette: ezeknél egyszerűen kikapcsolhatja az adást a Nemzeti Hírközlési Hatóság.
forrás:
boon: felszámolja az advertum rádióadóit az ORTT
ma felhívtam egy nyíregyházán dolgozó kollégát (nem gold fm-es), aki a következőt mondta erre: "a miskolcinak és a debreceninek már game over!"
ami pedig a dolog érdekesebbik részét illeti: soha olyan gyakran nem hallgattam bele a gold fm adásába korábban mint ma. pedig tudom, hogy a csodára - ha egyszer talán eljön - ebben az országban a normálisnál mindig egy kicsivel többet kell várni.