RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#49920  Szerző: szemilan

Kedves Yoci!

Szerintem
"kisköz" és nem "kisköz"
szempontjából azért vannak különbségek.
Már csak abból a szempontból is, hogy mások az elvárások.

Nagy valószínűséggel az említett emberkét nem vennék fel így egy Országos, de egy Regionális adóhoz sem. Ti mégis felvettétek.
Ami abból a szempontból dícséretes, hogy:
vannak helyek ahol a "lelkes amatőröknek" helyet adnak, kipróbálva hogy lesz e belőlük cserebogár
Mindenesetre az én véleményem a meghallgatott részletek alapján az, hogy más műsorvezetővel valószínűleg azért kicsit több hallgatótok lenne a kívánságműsor alatt.

Én mindössze a linkelt részleteket hallottam, így nem tudok véleményt alkotni arról, hogy javult-e a srác vagy sem.
Nekem nem igazán van lehetőségem a rádiót hallgatni. Bár tény el lehet csípni még hallgatható minőséggel, de ahoz komolyabb antenna kell, ami ugyan megvan, de mégsem érzek késztetést, hogy rátok hangoljak.
Felőlem akár milyen jó zene szólhat egy rádióban, ha rosz a műsorvezető nem hangolok oda. Számomra fontos az, hogy egy normális tapasztalt műsorvezető üljön a mikrofon mögött.
Én úgy hiszem, hogy egy rádió hallgatottságát a műsorvezetők is nagyban meghatározzák.

Milán
 #49910  Szerző: Yoci

LuciFerko!

Ha valaki akkor Te szerintem ismered a rádiónkat....:):)....ezért pontosan tudod hogy az általad említett sorrend (bár csak gondolom) a kívánságműsorban volt fellelhető. És ez annak köszönhető hogy ott (majdnem) mindent szabad....ha ez a beérkezési sorrend, akkor ez a lejátszási sorrend is.....:):):):):)

Üdv.

Yoci
 #49909  Szerző: Yoci

Szevasz SzD!!

Hajrá.....:):)
 #49908  Szerző: Yoci

Szia ravasz!

Mindig értékeltem a hozzászólásaidat, ezek után is fogom....:):)

Köszönettel.

Yoci
 #49907  Szerző: Yoci

Kedves lambda!

Elolvastam bejegyzésed, amit természetesen köszönök.
Vannak dolgok amiben nem egyezik a véleményünk, ami persze nem baj, hiszen nem vagyunk egyformák......
Először is biztosíthatlak, hogy a srácot azért szeretik amit a kívánságműsorban csinál, mivel csak ez a műsorsáv az övé....igaz hetek óta beszáll a reggelekbe is, ahol (olyanok véleménye alapján, akik elviselhetetlen tartották a kívánságműsorban) fejlődött a beszédkészsége.
Abban sem értünk egyet, hogy különbséget teszel a "kisköz", és egy több frekivel rendelkező rádió között.....miért?? Mert az utóbbit többen hallgatják?? Na és?? A műsorvezetőknek mindkét helyen meg ugyanúgy meg kell oldaniuk a feladatokat...ugyanaz az ember nem fog jobbat produkálni mint amire képes csak azért mert egy több frekis rádiónál dolgozik...ezért nem teszek én különbséget "kisköz" és nem "kisköz" között...:):):)
Ez a srác annyit tud amennyit...ahogy már korábban írtam sokan szeretik, sokan nem....de ez az úgynevezett "nagyoknál" is így van.....szerintem Neked is van olyan "ász" műsorvezetőd akit nem bírsz hallgatni...a különbség csak abban van hogy őt nem azért nem szereted mert nem jól beszél, hanem más miatt....de a végeredmény ugyanaz...nem tetszik!!

És a végére még valami....:):)
A fiatalúr senki a senkije.....:):):)....jó magyar szokás szerint általában erre gondolnak az emberek elsőre......az eszébe nem jut senkinek, hogy esetleg vannak helyek ahol a "lelkes amatőröknek" helyet adnak, kipróbálva hogy lesz e belőlük cserebogár....:):)....ha nem, akkor egy idő után nem "repked" tovább......

Köszönöm a hozzászólásaidat.

Szia.

Yoci.
 #49799  Szerző: lambda

LuciFerko írta:Axwell után Blues Company
ez ám az igazi zenei változatosság :party:
Uhhhh :gülü: :lol:
Visszatérve a hírhedt műsorvezetőre: Szerintem a rádió vezetősége talált volna sokkal alkalmasabb embert a feladatra, de nyilván -ahogy azt korábban már írtátok- valakinek a valakije ...........
És még ha javult is valamennyit, ne élő adásban tanuljon már meg beszélni! :D
Bízom benne nem sértettem meg senkit!
 #49793  Szerző: LuciFerko

Axwell után Blues Company
ez ám az igazi zenei változatosság :party:
 #49715  Szerző: SzD

ravasz írta:Kicsit mintha javult volna a srác, érthetőbb, lassabb, artikulál, már alig van "kérem szépen" stb... ;)
Na, ez mindenképpen pozitív változás! :)
Nem mondta senki, hogy menthetetlen a helyzet, mert végülis, ha tesz annak érdekében, hogy úgy beszéljen, ahogy az egy rádióstól elvárható, akkor abszolút elfogadható lesz. Csak ezeket a lépéseket már akkor megtehette volna, amikor elkezdte a rádiózást. Mindenesetre, ha továbbra is pozitív irányban változik, akkor: hajrá! ;)
 #49709  Szerző: ravasz

Bár tudom, hogy én vagyok itt minden baj forrása, de most az egyszer hadd védjem meg!

Kicsit mintha javult volna a srác, érthetőbb, lassabb, artikulál, már alig van "kérem szépen" stb... ;)
 #49705  Szerző: lambda

Yoci írta:Szia Ravasz!

A kollégával kapcsolatban még mindig azt tudom mondani amit eddig is.... vannak a hallgatók között sokan, akik szeretik. A mi rádiónk már csak ilyen...vannak beszédhibások, hadarók, de mindenki szívvel-lélekkel csinálja a dolgát, még akkor is ha ez helyenként elmarad 1-2 ember elvárt színvonalától.....:):)
A technikai problémáról tudunk, sajnos rajtunk kívülálló gond....a szolgáltató egyszerűen képtelen megoldani azt amire szerződtünk Velük....mára ígértek újabb próbálkozást a hiba végleges elhárítására.....
Azért örülök hogy lassú fejlődést is felfedeztél az adásunkban (zenékre gondolok).....:):)

Köszönöm az észrevételeidet ismét.

Üdv.

Yoci
Én ugyan földrajzilag nagyon távol vagyok a rádió vételkörzetétől, ennek ellenére végighallgattam a feltett részletet! Hogy őszinte legyek elborzadtam! Ugyanazt tudom mondani mint a nagytöbbség: ez a "műsorvezető" még kisközben is rossz lenne, nemhogy egy több frekivel működő, viszonylag nagy területet lefedő rádiónál!
Lehet, hogy ezt a srácot sokan szeretik, de abban biztos lehetsz, hogy nem azért amit a kívánságműsorban produkál!
Szerintem a rádióban a szív és a lélek együttese kevés ... Egy körzeti rádiónál már igazán dukálna ezek mellé a jó beszédtechnika valamint a jó hang is!
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 51