RADIOSITE Fórum

• Informatika

#91069  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Vagy inkább a könyvjelzőkezelőben Importálás és mentés :punch:
:megusta:
 #91067  Szerző: djlacee

Vagy inkább a könyvjelzőkezelőben Importálás és mentés :punch:
 #91057  Szerző: Glenn

Kösz, átrágom magam rajta. A másik gépemre akarom átvinni a könyvjelzőket.
 #91056  Szerző: asimov

Van ra celprogram is: http://mozbackup.jasnapaka.com/
De ha kicsit is eltalalsz a fajlrendszerben, akkor (win xp alatt) itt megtalalod konyvjelzoket es a szemelyes beallitasokat is:
c:\Documents and Settings\[win usernev]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[profilodneve].default\
Itt a "bookmarks.html" fajl tartalmazza a konyjelzoidet. (bele is nezhetsz)
Ezt a fajlt kell elmenteni es visszaallitani, esetleges ujratelepites utan. Az osszes Firefox beallitas megorzesehez a teljes profilodat kell elmenteni es visszaallitani.

A profilon belul, a "bookmarks.bak" fajl az elsodleges biztonsagi mentes. Aztan "bookmarkbackups" mappában a regebbi konyjelzomentesek vannak (alapertelmezesben) napi szinten elkeszitve.
Pasa írta:Egy dologra nem jövök rá: hogy lehet firefoxból a könyvjelzőket kimenteni?
 #91055  Szerző: Glenn

Egy dologra nem jövök rá: hogy lehet firefoxból a könyvjelzőket kimenteni?
 #91042  Szerző: markfelt

Chrome!

volt egy időszak, amikor kicsit instabil lett pár hónapja, de mint kiderült, azt is a rosszul megírt adobe flash plugin okozta, na meg javították is, úgyhogy Chrome.
 #91041  Szerző: radukanorbert

comet írta:Ki melyik böngészőt használja, melyikre esküszik? Nekem elég sok gondom van az operával. Melyikre cseréljem?
Chrome
Miért? Mert egyszerű és kevés erőforrást igényel
 #91005  Szerző: LuciFerko

comet írta:Ki melyik böngészőt használja, melyikre esküszik? Nekem elég sok gondom van az operával. Melyikre cseréljem?
Nekem meg atomstabil több éve :)
 #90995  Szerző: Glenn

Én tűzrókát használok már négy éve. Jó...
 #90992  Szerző: Csongii

Én Chrome-ozok. Néha vannak kisebb problémák vele, de legtöbbször hamar javítják. :)
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 330