lacita írta:Sziasztok. Tudja valaki hogy mi a címe annak a számnak ami Akva alatt szól a Roxyban? A segítséget nagyon köszi!Funkagenda & Mark Knight - Man With The Red Face
lacita írta:Sziasztok. Tudja valaki hogy mi a címe annak a számnak ami Akva alatt szól a Roxyban? A segítséget nagyon köszi!Funkagenda & Mark Knight - Man With The Red Face
orrhang írta:Hol keresik őket? Kinél lehet jelentkezni!Nem lepődnék meg, ha átvennék a Rise arcait.
lambda írta: Egy szóval sem említettem, hogy bombsztikus volt, bár ez viszonyítási alap kérdése, az tuti, hogy a Roxy reggeli műsorához képest sokkal jobb volt!Tényleg jó lenne, ha normális műsorvezetést kapna a Roxy, mert a jelenlegi az tényleg szinte egyenlő a nullával. Viszont már jó ideje nem történt változás e téren, így nem hiszem, hogy most a legnagyobb konkurencia megszűnés után változtatnának
De hagyjuk itt a "többi" csatornát, én bizom benne, hogy a Roxy is összedob majd egy ütős kis napi műsorstruktúrát, esetleg új arcokkal (tudom, hogy már keresik/keresték őketés tényleg lesz egy ütős dance rádió!