Kovi02 írta: ↑2019.10.07. 19:33
shadoe írta: ↑2019.10.07. 18:29
homerhamm írta: ↑2019.10.07. 10:29
Lehet, Titusz úr már nem itt dolgozik?
Remélhetőleg már nem, vagy Saulus Paulus történettel van dolgunk. Úgy se rossz.
Mi olyan nagy változás van a zenei szerkesztésben? Kb. ugyanígy van 20 magyar és 20 külföldi szám heavy rotationban,mellettük ugyanazok szólnak "helykitöltőnek",csak a nyár elején/tavasz végén berakott top40-es zenék helyett lett pár újabb,azok is késéssel bemutatva. Azt meg végképp nem értem,hogy a Meduza-Piece of Your Heart playlistbe rakása miért akkora dolog,hiszen egy februári megjelenésről van szó,ami a világ minden Top40 rádióján már agyonjátszott volt legkésőbb nyár végére.
A véleményemet a szombati és vasárnapi Top 40-es műsorokról írtam, nem a napi rotációról, amit én sose hallgatok. Ott pedig igenis van változás. A szombati műsort olyan szinten megdobálták szeptemberben újdonságokkal, hogy akkor én is hozzászóltam ez ügyben, felsorolva egyetlen adásból azt a 8-9 új számot, amit addig sosem játszott a Petőfi. Az Euro Top 40 adásokban pedig az az óriási változás, hogy ha megnézed az európai airplay listát, a 14 legjátszottabb között csak egyetlen egyet nem játszik a Petőfi. (
http://www.eurotop44.com/et44.html) Ez még pár hónapja úgy volt, hogy az EU Top 40 felső harmadából kb. 4-5 számot egyáltalán nem adott le soha - még a vasárnapi, európainak füllentett listában sem. A számok beszélnek, a dicséret a hétvégi sávra tehát jogos, az meg egy másik dolog, miért nem hallgatok hétköznap meg esténként sose Petőfit, Te is és az alattam szóló is teljesen jogosan fogalmazta meg a kritikát azon műsorsávokról - helyettem is.