RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#106428  Szerző: Csongii

Ivoa írta: Előbbi kettőben nyilván a "Klub helyett" lesznek.
Egom és TTB se volt a Klubbé soha se, ha így értetted az írásod.
 #106424  Szerző: Ivoa

Érkezhet Tatabányára és Esztergomba, (valamint Törökszentmiklósra) és Vácra is a Lánchíd:
1248/2012. Az Esztergom 92,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának
véglegesítése
1249/2012. A Tatabánya 107,0 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának
véglegesítése
Törökszentmiklós 96,4 MHz – a pályázati felhívás
Vác 87,9 MHz – a pályázati felhívás-tervezet

Előbbi kettőben nyilván a "Klub helyett" lesznek.
 #105688  Szerző: origo20

Hivatalossan miért nem Lánchíd r. frekvencia a Dunaújváros 99.1?
Már 1 ideje az szól rajta....
 #95144  Szerző: Csongii

djlacee írta:A villányi frekihez miért Rádió Villányt írnak a lanchidradio.hu -n? Miben különbözik ez a többitől?
Gondolom, mert van saját 4 órás műsora, ahol tök más megy, mint a többin a 4 órában.
 #95135  Szerző: djlacee

A villányi frekihez miért Rádió Villányt írnak a lanchidradio.hu -n? Miben különbözik ez a többitől?
 #90493  Szerző: LuciFerko

Tegnap délután csend volt a füredi frekvencián, de már megy.
 #90135  Szerző: Csongii

Zoey írta:"A Médiatanács jelen előterjesztés mellékletében foglalt szerződésmódosítások elfogadásával az Mttv. 64. § (1) bekezdése szerint engedélyezi, hogy a Média Villány Kft. Villány 100,9 MHz médiaszolgáltatása a szerződéskötés napjával hálózatba kapcsolódjon a Lánchíd Rádió Kft. Budapest 100,3 MHz + Székesfehérvár 106,6 MHz + Balatonfüred 96,2 MHz + Zalaegerszeg 88,3MHz + Keszthely 93,4 MHz jogosultság médiaszolgáltatásával."
Na már vártam a hivatalos határozatot, bár amennyire tudom jó pár napja szól náluk már a Lánchíd. Mostanában nem jártam a városon kívül, főleg nem kocsival így nem tudtam belehallgatni. :(
 #90085  Szerző: Zoey

"A Médiatanács jelen előterjesztés mellékletében foglalt szerződésmódosítások elfogadásával az Mttv. 64. § (1) bekezdése szerint engedélyezi, hogy a Média Villány Kft. Villány 100,9 MHz médiaszolgáltatása a szerződéskötés napjával hálózatba kapcsolódjon a Lánchíd Rádió Kft. Budapest 100,3 MHz + Székesfehérvár 106,6 MHz + Balatonfüred 96,2 MHz + Zalaegerszeg 88,3MHz + Keszthely 93,4 MHz jogosultság médiaszolgáltatásával."
 #89022  Szerző: ceve

csokie írta:igen a 88.1 is jött anno a m3as vonalán. Csak az észak felé is 4-5 megállónyira, meg dél felé is. Az a röhej hogy a népliget után a klinikák állomás a következő, és addig totál el is némul, ellenben dél felé szépen jön. Ebből gondolom, hogy nem körsugárzóról megy.
M3 a Nagyvárad térig megy kéregben, Klinikáktól lesz mélyvezetésű.
 #89020  Szerző: csokie

igen a 88.1 is jött anno a m3as vonalán. Csak az észak felé is 4-5 megállónyira, meg dél felé is. Az a röhej hogy a népliget után a klinikák állomás a következő, és addig totál el is némul, ellenben dél felé szépen jön. Ebből gondolom, hogy nem körsugárzóról megy.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 46