RADIOSITE Fórum

• One

#97420  Szerző: szemilan

Ha jól nézem a kártyás csomagok egységesen 2,5 FT/percet emelkedtek.
Előfizetés esetén mik a változások?
 #97381  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Ha tényleg 400Ft/hó/előfizető a maximum adó, akkor úgy lenne logikus, ha a zárt csoport (ingyen beszélgetős) opció havidíját megemelnék 400Ft-al. De ez majd kiderül holnap úgyis.
Már SMS-t is küldtek róla, hogy 07.01-től tarifaemelés, holnap részletek.
Ezzel csak egy gond van, ha nem adóként jelenik meg az emelés, akkor elvileg hűségeseknek nem lehet emelni. Márpedig szerintem elég sok hűséges ügyfél van. Ha pedig így egy az egyben kiterheli adóként a 400.-Ft-ot, akkor mi lesz azokkal, akik esetleg nem beszélnek annyit, mint amennyi percnek az adóját kiterhelik.
 #97357  Szerző: szemilan

jeek írta:
mlaszlo írta:A Vodafone is áthárítja a telefonadót

Az új telefonadó egy újabb súlyos teher, amit a társaság ezúttal már nem tud egyedül vállalni, így a tarifái módosítására kényszerül, áll a Vodafone közleményében. A Telenor után tehát egy újabb szolgáltató is jelezte, nem képes illetve hajlandó lenyelni az új adót, írja a Portfolio.

Ezek után gondolom a Magyar Telekom is hasonlóan fog lépni. Kérdés mit csinálnak azokkal a csomagokkal, amiknél ingyenes beszélgetés van?

Ha tényleg 400Ft/hó/előfizető a maximum adó, akkor úgy lenne logikus, ha a zárt csoport (ingyen beszélgetős) opció havidíját megemelnék 400Ft-al. De ez majd kiderül holnap úgyis.

Csak az a baj, hogy egyáltalán nem biztos az a 400 lehet, marad 700. Egyébként igen, a Telekom is emel, ezt a tájékoztató SMS-ek is bizonyítják. Ez egyértelmű volt. A Telenor csak elbaltázta, hogy egyből kommunikálta.
 #97356  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:A Vodafone is áthárítja a telefonadót

Az új telefonadó egy újabb súlyos teher, amit a társaság ezúttal már nem tud egyedül vállalni, így a tarifái módosítására kényszerül, áll a Vodafone közleményében. A Telenor után tehát egy újabb szolgáltató is jelezte, nem képes illetve hajlandó lenyelni az új adót, írja a Portfolio.

Ezek után gondolom a Magyar Telekom is hasonlóan fog lépni. Kérdés mit csinálnak azokkal a csomagokkal, amiknél ingyenes beszélgetés van?

Ha tényleg 400Ft/hó/előfizető a maximum adó, akkor úgy lenne logikus, ha a zárt csoport (ingyen beszélgetős) opció havidíját megemelnék 400Ft-al. De ez majd kiderül holnap úgyis.
 #97337  Szerző: mlaszlo

A Vodafone is áthárítja a telefonadót

#97246  Szerző: Attis

jeek írta:
Attis írta:Nemsokára lejár a T-nél a hűségem. Viszont a díjszabásokat összevetve, nem éri meg eljönni. Médiamánia XS-ben vagyok, amit módosítok majd Mozaik XS-re. Nem vagyok kibékülve a T-vel, de a másik kettő még rosszabb kondícióval kínálgatja a díjcsomagjait... :(
Pedig gondolkodtam a vodafone-ban... De jobb a T díjcsomagja.
A publikus csomagok mindenhol drágák. Szerintem teljesen egy szinten van a T-Vodafone-Telenor trió ilyen téren. Most megnéztem ezt az XS csomagot, hát ez is rohadt drága, akárcsak a Mátrix 1 csomag is (bár talán itt jobb opciók vannak).
A Vodafone-nak a nem publikus, flotta csomagjai rohadt jók, illetve ha 26 éven alul diák vagy akkor pedig a Vodafone Kredit nyilvános csomag talán az egyik legkedvezőbb mind3 szolgáltató közül. Csak nyilván ezekbe be kell kerülni.
27 éves vagyok.. :lol:
 #97245  Szerző: tomee87

Attis írta:Nemsokára lejár a T-nél a hűségem. Viszont a díjszabásokat összevetve, nem éri meg eljönni. Médiamánia XS-ben vagyok, amit módosítok majd Mozaik XS-re. Nem vagyok kibékülve a T-vel, de a másik kettő még rosszabb kondícióval kínálgatja a díjcsomagjait... :(
A publikus csomagok mindenhol drágák. Szerintem teljesen egy szinten van a T-Vodafone-Telenor trió ilyen téren. Most megnéztem ezt az XS csomagot, hát ez is rohadt drága, akárcsak a Mátrix 1 csomag is (bár talán itt jobb opciók vannak).
A Vodafone-nak a nem publikus, flotta csomagjai rohadt jók, illetve ha 26 éven alul diák vagy akkor pedig a Vodafone Kredit nyilvános csomag talán az egyik legkedvezőbb mind3 szolgáltató közül. Csak nyilván ezekbe be kell kerülni.
 #97244  Szerző: Attis

Nemsokára lejár a T-nél a hűségem. Viszont a díjszabásokat összevetve, nem éri meg eljönni. Médiamánia XS-ben vagyok, amit módosítok majd Mozaik XS-re. Nem vagyok kibékülve a T-vel, de a másik kettő még rosszabb kondícióval kínálgatja a díjcsomagjait... :(
 #97241  Szerző: tomee87

szemilan írta:
Igen én is használom. De szerintem kicsit lassan szedi le az adatokat.
Te is tesztelted esetleg az alkalmazást?
Nem teszteltem csak felraktam és megtetszett :D
Ha neten nézed ott is kell neki ennyi idő még átirányít https-re meg betölti az adatokat, szóval nem annyira lassú. És jó, hogy nem csak mobilneten működik hanem WIFI-n is.
 #97240  Szerző: szemilan

jeek írta:
szemilan írta:Mobilra optimizálva.

http://m.vodafone.hu/magyar

Vélemény? :)
Az androidos alkalmazásukat használom, az "jól muzsikál" :)
Igen én is használom. De szerintem kicsit lassan szedi le az adatokat.
Te is tesztelted esetleg az alkalmazást?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 29