Rickykeee23 írta: ↑2021.05.06. 18:07 Minnél többet hallgatom, annál jobban tetszik az arculat. Nagyon adja nekem!tényleg elég jó lett, de az milyen már, hogy vidéken még a régit használják, mert (állítólag) nem készült el időben.. olyan magyaros

Rickykeee23 írta: ↑2021.05.06. 18:07 Minnél többet hallgatom, annál jobban tetszik az arculat. Nagyon adja nekem!tényleg elég jó lett, de az milyen már, hogy vidéken még a régit használják, mert (állítólag) nem készült el időben.. olyan magyaros
nermalcat írta: ↑2021.05.06. 18:01radio1attis írta: ↑2021.05.06. 16:24Csak a rend kedvéért, valóban négyszer ment le az onlinestream szerint, a fenti 3 időponton kívül még 00:48-kor is... de szerintem is okés a rotáció, én napi 4-6 órát is hallgatom az utóbbi időben, és nem unalmas.zenefalo írta: ↑2021.05.06. 15:36 Master Kg - Jerusalema az onlinestream szerint 4x ment ma, változás nincs a zenék agyonismétlésébenWARNING!!! FONTOS INFÓ!!! Minden leellenőrizhető, amit írsz. Jerusalema játszása ma az általad említett oldalon:![]()
- 05:36
- 10:48
- 15:03
Ez három darab. Olyan nagy szórás ez (hajnal - délelőtt - délután) hogy egy igazi mai slágereket játszó rádióban ez egyáltalán nem "agyonjátszás".
Pacsi mindenkinek
Az én bajom a R1-gyel még mindig ez a rengeteg elvont, hallgathatatlan mix, nem terveznek végre lefaragni belőle?
nermalcat írta: ↑2021.05.06. 18:01Napi 4 óra mix, és hetente 2 óra slágerlista. Ezek az arányok. El kéne dönteni, hogy dance rádiót csinálunk vagy CHR/Top 40 rádiót. És ha ezt többen itt szóba hozzunk, kapunk olyan érvet, hogy ha zavar minket a sok mix, ne hallgassuk a rádiót, máshova is lehet tekerni. Aha, akkor ilyen logikával a tag se járjon ide a fórumra észt osztani, mert neki nem tetsző véleményeket olvas a mixről. Vannak egyéb fórumok, "tekerjen oda". Ennyike.
Az én bajom a R1-gyel még mindig ez a rengeteg elvont, hallgathatatlan mix, nem terveznek végre lefaragni belőle?
radio1attis írta: ↑2021.05.06. 16:24Csak a rend kedvéért, valóban négyszer ment le az onlinestream szerint, a fenti 3 időponton kívül még 00:48-kor is... de szerintem is okés a rotáció, én napi 4-6 órát is hallgatom az utóbbi időben, és nem unalmas.zenefalo írta: ↑2021.05.06. 15:36 Master Kg - Jerusalema az onlinestream szerint 4x ment ma, változás nincs a zenék agyonismétlésébenWARNING!!! FONTOS INFÓ!!! Minden leellenőrizhető, amit írsz. Jerusalema játszása ma az általad említett oldalon:![]()
Ez három darab. Olyan nagy szórás ez (hajnal - délelőtt - délután) hogy egy igazi mai slágereket játszó rádióban ez egyáltalán nem "agyonjátszás".
Pacsi mindenkinek
radio1attis írta: ↑2021.05.06. 16:24zenefalo írta: ↑2021.05.06. 15:36 Master Kg - Jerusalema az onlinestream szerint 4x ment ma, változás nincs a zenék agyonismétlésébenWARNING!!! FONTOS INFÓ!!! Minden leellenőrizhető, amit írsz. Jerusalema játszása ma az általad említett oldalon:![]()
Pacsi mindenkinek
zenefalo írta: ↑2021.05.06. 15:36 Master Kg - Jerusalema az onlinestream szerint 4x ment ma, változás nincs a zenék agyonismétlésébenWARNING!!! FONTOS INFÓ!!! Minden leellenőrizhető, amit írsz. Jerusalema játszása ma az általad említett oldalon:![]()