RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#185141  Szerző: shadoe

Vasárnap 21 órától rockműsor a Petőfin, vezeti Nagy Feró. A facebookon máris 26, unintelligens, ócsáróló komment, amolyan gyűlölködő, magyar módra. A magam részéről örülök, addig se az agymosó halottpénzikés nappali sávot kell hallgatni. A Garázst is szerettem amúgy.
 #185028  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2019.09.15. 19:56 Igazatok van, a Petőfi most (és múlt héten is) egyértelműen jó hétvégét zárt. Különösen a szombati listákat élvezem, tetszik, hogy újra sok az újdonság. Némi hiányérzet még így is van bennem az Euro Top 40 kapcsán, Lewis Capaldi (Someone you loved) hiánya érthetetlen, főleg, hogy a Hold Me While You Wait-et milyen szépen felkapták. Szintén nem szimpatikus, ahogy a Taylor Swift ill. Ariana Grande számokkal (el)bánnak, pedig a Me!-t ill. a 7 rings-et más magyar adók játszották, azóta meg már 2-3 újabb számmal is jelentkezett a két énekesnő, listások is vele a hiteles európai listán. Post Malone szintén Tituszka tiltólistáján van még, se a "Sunflower", se a "Goodbyes" nem érdemelt helyet, ami nonszensz, pedig szeretnék a hallgatók a másik két énekesnővel együtt. A másik félelmem, hogy a most elindított kb. tíz új dal, ami remek fejlemény, tartok tőle, hogy bekerül a szokásos féléves periódusba, és úgy tél elejéig várhatjuk itt a további újdonságokat, de hiába... De ne legyen ebben igazam, egyelőre tényleg örüljünk a sok új zenének!
A Hold Me While You Wait-et már csak a vasárnapi listán játszák, azaz egy-két hét és el lesz felejtve. Post Malone nincs tiltólistán, a Better Now ma is lement. Ariana Grande - Thank u next is el lett felejtve, meg Marshmello ft. Bastille - Happier, de ez tavaly volt.
 #185023  Szerző: shadoe

Igazatok van, a Petőfi most (és múlt héten is) egyértelműen jó hétvégét zárt. Különösen a szombati listákat élvezem, tetszik, hogy újra sok az újdonság. Némi hiányérzet még így is van bennem az Euro Top 40 kapcsán, Lewis Capaldi (Someone you loved) hiánya érthetetlen, főleg, hogy a Hold Me While You Wait-et milyen szépen felkapták. Szintén nem szimpatikus, ahogy a Taylor Swift ill. Ariana Grande számokkal (el)bánnak, pedig a Me!-t ill. a 7 rings-et más magyar adók játszották, azóta meg már 2-3 újabb számmal is jelentkezett a két énekesnő, listások is vele a hiteles európai listán. Post Malone szintén Tituszka tiltólistáján van még, se a "Sunflower", se a "Goodbyes" nem érdemelt helyet, ami nonszensz, pedig szeretnék a hallgatók a másik két énekesnővel együtt. A másik félelmem, hogy a most elindított kb. tíz új dal, ami remek fejlemény, tartok tőle, hogy bekerül a szokásos féléves periódusba, és úgy tél elejéig várhatjuk itt a további újdonságokat, de hiába... De ne legyen ebben igazam, egyelőre tényleg örüljünk a sok új zenének!
 #185019  Szerző: homerhamm

kondalyuk írta: 2019.09.15. 15:53 2-3 havonta, amikor nagyobb frissítés van a rotációban, akkor számomra több hétig élvezhető a Petőfi zeneileg. Főleg a hétvégi slágerlisták, mivel ez esetben olyan dalokkal van tele amit alig, vagy még sose hallottam. Kár, hogy nem ez a fő irány, ami felé mennek, mert lehetne ebből a rádióból nagyon jót csinálni.
Viszont a 80-as, 90-es évek felé bővítést továbbra se értem...(egyetlen előnye, hogy rég hallott zenéket is beraknak, pl amit a Danubiuson ment utoljára, így sokkal változatosabb mint az, vagy a Class FM).
A programmal és az arculattal viszont sürgősen kezdeni kéne valamit, mert katasztrófa.
A mai Európai Top40 is egészen hitelesnek tűnt, főleg az utolsó 10 :) Csak így tovább. :yes:
 #185016  Szerző: kondalyuk

2-3 havonta, amikor nagyobb frissítés van a rotációban, akkor számomra több hétig élvezhető a Petőfi zeneileg. Főleg a hétvégi slágerlisták, mivel ez esetben olyan dalokkal van tele amit alig, vagy még sose hallottam. Kár, hogy nem ez a fő irány, ami felé mennek, mert lehetne ebből a rádióból nagyon jót csinálni.
Viszont a 80-as, 90-es évek felé bővítést továbbra se értem...(egyetlen előnye, hogy rég hallott zenéket is beraknak, pl amit a Danubiuson ment utoljára, így sokkal változatosabb mint az, vagy a Class FM).
A programmal és az arculattal viszont sürgősen kezdeni kéne valamit, mert katasztrófa.
 #184937  Szerző: shadoe

Mai Petőfi Top 40. Új számok a Jonas Brotherstől, Ava Maxtől, a Lost Frequenciestől, a Westlifetól, Martin Garrixtől, Tiestotól és a Galantistól. Mondom én, hogy megzakkant itt valaki.
 #184933  Szerző: zenefalo

homerhamm írta: 2019.09.06. 18:56
shadoe írta: 2019.09.06. 18:31
homerhamm írta: 2019.09.06. 16:14 Mabel - Dont Call Me Up a Petőfiben!!!!! Sírjak, vagy nevessek?? :D :D
Tituszka minden bizonnyal megőrült, de most kivételesen nem a vállalhatatlan playlist ügyében emelnék szót, hanem - és ezt már az akkori Class Fm-nél is nehezményeztem -, miért hagyják le szinte állandóan a zenékről az introkat? Mind a két rádióban zavar(t), hogy egyből lökik be az éneket, amikor elkezdik játszani a számokat. Sokat csorbul így a zenei élmény, ez megint amolyan "tömegnek adjuk, azt egyből fogyasszák ész nélkül" dolog lehet... A Rádió 1 meg a külföldi rádiók jellemzően nem csinálják ezt, adják a zenéket a legelejétől, sőt a R1 fel is vezet. (Na róluk se szoktam sok pozitívat írni, lehet, én is megbuggyantam. Don't call me up...)
Engem az jobban zavar, hogy rendszeresen levágják a zene végét, és még rá is dumálnak.
Sláger Fm-en is gyakran le van csapva a zenék intrója :x
 #184932  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2019.09.06. 18:31
homerhamm írta: 2019.09.06. 16:14 Mabel - Dont Call Me Up a Petőfiben!!!!! Sírjak, vagy nevessek?? :D :D
Tituszka minden bizonnyal megőrült, de most kivételesen nem a vállalhatatlan playlist ügyében emelnék szót, hanem - és ezt már az akkori Class Fm-nél is nehezményeztem -, miért hagyják le szinte állandóan a zenékről az introkat? Mind a két rádióban zavar(t), hogy egyből lökik be az éneket, amikor elkezdik játszani a számokat. Sokat csorbul így a zenei élmény, ez megint amolyan "tömegnek adjuk, azt egyből fogyasszák ész nélkül" dolog lehet... A Rádió 1 meg a külföldi rádiók jellemzően nem csinálják ezt, adják a zenéket a legelejétől, sőt a R1 fel is vezet. (Na róluk se szoktam sok pozitívat írni, lehet, én is megbuggyantam. Don't call me up...)
Engem az jobban zavar, hogy rendszeresen levágják a zene végét, és még rá is dumálnak.
 #184929  Szerző: shadoe

#184928  Szerző: homerhamm

Mabel - Dont Call Me Up a Petőfiben!!!!! Sírjak, vagy nevessek?? :D :D
  • 1
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 625