RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#192175  Szerző: potyi

Adam írta:Teljesen szinkronba került a 89,5 és a 95,8 Egerszegi freki.
Tegnap már kvázi szinkronban volt a teljes hálózat, de ahogy írták is korábban, maradt azért még pár milliszekundumos csúszás. Az is megoldódott?
 #192174  Szerző: shadoe

noartist írta: 2021.05.07. 11:01
Az a baj, Asr, hogy te csak indulatból beszélsz.
Igen, ez szerintem is nagy baj! Van, akivel lehet és érdemes értelmesen vitatkozni, és van, akivel pedig nem lehet és nincs is értelme. Új fonalat hoznék be a mix-témához, ami szerintem megvitatásra érdemes: szerintem nem arról van szó, hogy alapjáraton mix-ellenesek lennénk (és bár van, aki engem már öregez a fórumban, pedig szerintem nem kocsmában vagyunk, hogy így szóljunk a másikhoz!), és még az én korosztályom is jól tűri az értelmes mixeket a rádióban - lásd DJ Revolution megszüntetett műsora, a Getto Swing, és a 17-18 óra között futó mix órának sem vagyok elllenére, de azért könyörgöm, hasonlítsuk már össze a Petőfi ugyanazon időpontban sugárzott mixműsorait a R1 éjszakai sávjával! Volt itt valaha bárkinek kifogása Peter Sharp műsora, zenei szerkesztése ill. 3 órahosszája ellen? Jaaa, hogy ezt lehet színvonalasan és hallgathatóan is csinálni? Így már azért mindjárt más a leányzó fekvése, ugye?
 #192173  Szerző: Andris

A szolnoki freki reggel óta hallgathatatlan... (Recseg de nagyon) reggel fèl tízkor kapcsoltam oda és még most is (a mix miatt kapcsoltam megint :D) nem értem hogy 7 óra alatt ezt hogy nem lehetett orvosolni...
 #192172  Szerző: Adam

Teljesen szinkronba került a 89,5 és a 95,8 Egerszegi freki.
 #192171  Szerző: Adam

asr27 írta: 2021.05.07. 11:40 Lehet, hogy indulatos vagyok, de igenis kellenek a mixek! Mind délután, mind pedig az esti sávban!
A Music Fm sokkal több mixel, politikai szembeszéllel is működött 2014 és 2019 között.

Szerintem ideje lenne túllépni ezen a mixes témán!
Mégegyszer leírom, nekünk mix és dance zene kedvelőknek ez az egy lehetőség maradt. Popzene kedvelőknek meg ott van 3-4 masik opció.
2010 előtt volt nekünk is választási lehetőség, ma nincs. Köszönhetően a sok közösségi, talk és vallasi rádiónak, amiket a kutya sem hallgat.
Azért nincs más lehetőség sem Pesten sem máshol, mert a kutya sem kivancsi a drogos mixekre. ez egy szűk réteg, piaci alapon nem él meg egy ilyen radio.
 #192168  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: 2021.05.07. 11:40 Lehet, hogy indulatos vagyok, de igenis kellenek a mixek! Mind délután, mind pedig az esti sávban!
A Music Fm sokkal több mixel, politikai szembeszéllel is működött 2014 és 2019 között.
Persze hogy működött a Music FM, mert nem volt más alternatíva a fiataloknak, egészen 2016. nyaráig. De amikor egyeduralkodó volt, akkor sem volt kiemelkedő hallgatottsága, a Class FM magasan előzte.
 #192167  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: 2021.05.07. 11:40 Szerintem ideje lenne túllépni ezen a mixes témán!
Mégegyszer leírom, nekünk mix és dance zene kedvelőknek ez az egy lehetőség maradt. Popzene kedvelőknek meg ott van 3-4 masik opció.
2010 előtt volt nekünk is választási lehetőség, ma nincs. Köszönhetően a sok közösségi, talk és vallasi rádiónak, amiket a kutya sem hallgat.
Úgy látom, hogy a mixel kapcsolatban csak Budapestet nézed. Az ország nagyon sok pontján nincs választási lehetőség, mert csak a Petőfi, Retro és a Rádió 1 fogható. Ezek közül este kettőn is végig mixműsor megy, Retron meg beszélgetős.
Budapesten nagyobb a választási lehetőség, bár ha jobban megnézzük ott sem, mert a Sláger FM-en este 8 után magyar zene dominál és szöveges műsor. Egyedül a Best FM-en megy alap rotáció.
 #192166  Szerző: asr27

Lehet, hogy indulatos vagyok, de igenis kellenek a mixek! Mind délután, mind pedig az esti sávban!

Szerintem ideje lenne túllépni ezen a mixes témán!
 #192165  Szerző: noartist

asr27 írta: 2021.05.07. 10:47
nermalcat írta:1. Nem a politika nyírta ki a denszrádiókat, hanem a piac. Nincs akkora igény rá, hogy éterben, kereskedelmi alapon működni tudjon. A R1 sem sokáig maradna meg ennyi mixműsorral, ha nem tolnák a szekerét.
2. A R1-en kívül hány CHR formátumú, közel országosan fogható rádió van Magyarországon? Ha mejd lesz még egy ilyen, ami kielégíti a NORMÁLIS kortárs zenét kedvelő hallgatók igényeit, akkor a R1-en felőlem egész nap mehetnek a drogos mixek, addig meg ne a rétegigényeknek legyen már prioritásuk.
3. 2021 van, ott a youtube, kismilló magyar és külföldi denszrádió az interneteten, szóval nem halnátok bele, ha a R1-ről eltávolítanák a mixet.
1. De, a politika nyírta ki az általam írt rádiókat, sőt, a Music Fm- et is! Hatalmas igény van egy Chr Dance rádióra, nagyobb mint egy Rock rádióra!
2. Ott van a Sláger fm és a Petőfi. Látszik az is, hogy fogalmad sincs, hogy mik azok a drogos mixek, mert ezek, amik a R1- en mennek nagyon messze vannak az elvont, monoton drogos mixekhez. Ezek modern tánczenei mixek, amit sokan szeretnek.
3. Valóban van youtube és spotify, nektek is, ahol éjjel-nappal hallgathatjátok a csicskapopot.
A rettentő sok online Dance rádióról meg annyit, hogy ebböl is az látszik, hogy egy begyöpösödött városi személy írta a hozzászólást, akinek fogalma sincs arról, hogy vidéken, aki sokat autózik, annak ez nem opció, a rossz mobilhálózat lefedettség miatt.
Az a baj, Asr, hogy te csak indulatból beszélsz.
 #192163  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: 2021.05.07. 10:47 1. De, a politika nyírta ki az általam írt rádiókat, sőt, a Music Fm- et is! Hatalmas igény van egy Chr Dance rádióra, nagyobb mint egy Rock rádióra!
Deejay, Roxy, Rise FM, ezeknek a megszűnéséhez tudtommal nem volt köze a politikának, ahogy a Pont FM, Best of Rock és a Rock rádió megszűnéséhez sem.
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 1031