asr27 írta: ↑2021.05.04. 18:11Azért érdekes, hogy bármilyen rendezvény van, legyen az szilveszter, freki váltás vagy akarmi más, mindenről ugyanaz jut az eszükbe: a DJ jomadarak és a mixJozsfm964 írta: ↑2021.05.04. 17:16 Most aztán a mix fanyalgók téphetik a hajukat. 18-tól a Surfday frekvencia váltó partyn a Willcox olyan erős elektro szettet játszik, hogy erre én is azt mondom, nem kéne még ilyen erősen csapatni 18-tól.Már áttekertek a Petőfire, vagy a Slágerre
Viszont 5 és 6 között a Begi nagyon jó, már csak a 3 óránkénti zeneismétléssel kéne valamit kezdeni.![]()
![]()
Egyébként sokkal többen hallgatják online, mint egy átlagos napon. Bizonyára azért, mert ennyi embernek elkapcsolási faktor a mix.![]()
Egy fiataloknak szóló rádióban szükség van a mixekre.
pavatomi írta: ↑2021.05.04. 03:01 Kovács Ákossal mi van? Vezet még műsort? Én főleg éjjel hallgatom mostanában, akkor legtöbbször Schubert K van. Király Tomit egy hete nem hallottam kb éjjelben. Szerintem is el kéne akár 2 műsorvezető még. Én Attis helyében tuti nem vállalnám a heti 6 napot napi 7 órákban. Bár nem tudom a szombati napja előre felvett-e vagy akkor is bent van-e végig.Ákos van, de csak hétvégén reggel és konzervben. Attis szombaton is élőben van minimum délután 3-ig, szokott SMS-eket beolvasni és telefoálókat adásba kapcsolni, a Top 50-et feltételezhetően még délelőtt készíti el.
almos629 írta:Biztos sietős volt az AH-s kollégának, ezért hamarabb lekapcsolta.Ilyenkor már nem hiszem, hogy hallgatja ott bárki is. Holnap munkanap. Másrészt, ha valaki mégis hallgatná, akkor ott van Gyöngyös, amely lefedi a hatvani térséget is.Mondjuk azért az éjfélt illő lett volna megvárni mindenhol.
Jozsfm964 írta: ↑2021.05.04. 12:39 Én a 96.4 off-ra és a 89.5 on-ra volnék kíváncsi[/quote]Mennyi lesz a szünet a váltás között.
Ne foglalkozzatok vele, úgyis tudjuk rajta kívül hogy nagyjából mi van. Luciferkóval beszéltem, rögzíti majd a frekiváltásokat és / vagy talán a megszűnéseket is. Fehérváron nála jön elég sok R1 freki. 96,4/90,4/90,6/92.6/94,5 Lehet válogatnia majd miket vegyen fel![]()