RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#183721  Szerző: shadoe

Ahogy korábban fogalmaztunk, a Petőfi nem találja az arculatát, de az az egészben a legborzasztóbb, hogy nem is keresi. Ránk önt egy szirupos limonádét, amit az igényesebbje fűszerezne, és mivel fűszer az nincs benne, csak cukor, így hát nem is teker oda, egy-két hétvégi műsortól eltekintve - az meg egy hétre bőven elég. Végül is mi a fenének hallgassam ezt a rádiót, amikor a Petőfi Top 40-ből megtudom, mit játszanak, a Chumbawambát, Eagle-Eye Cherry Save tonightját vagy az EMF Unbelievable-jét meg már akkor is untam, amikor ötezer hétig vezették a világslágerlistákat.
 #183717  Szerző: Gyurii

Elég katyvasz ez a rádió. Nem nagyon találja a helyét az MR2 időszak óta... :S

Mostani Eric Clapton, Homonyik Sándor, KFT stb. egyáltalán nem való ide. :unott:
 #183620  Szerző: bandika

Voltatok ti már mondjuk egy halott pénz vagy egy wellhello koncerten?Nem úgy néz ki mintha nem lenne a zenéjükre igény és nem szeretnék a magyarok.Tombolnak rá az emberek és full teltház van amikor ők zenélnek.Tudom mert én is voltam már halott pénzen a Budapest parkba
 #183613  Szerző: homerhamm

shadoe írta: 2019.06.08. 20:11 Én még mindig inkább hallgatnék R-Got, függetlenül attól, hogy milyen régi, és odaillik -e (a petőfis színvonalhoz nyilván semmiképp nem illik...), mint Kowalsky Meg a Vegát, Zaporozsecet, Brainst, Wellhellot vagy Halott Pénzt, nem beszélve a Margaret Island és Acoustic Planet-féle limonádékról. Komolyan mondom, ha tényleg itt tart a mai magyar könnyűzene, amit a Petőfi évek óta az arcunkba tol (és bízom benne, hogy nem itt tart, csak a zenei szerkesztő alkalmatlan tökéletesen a posztjára), akkor én kivándorlok egyszer Irakba.
Irie Maffia-Wake up! 0:05-kor. No komment.
 #183593  Szerző: shadoe

Én még mindig inkább hallgatnék R-Got, függetlenül attól, hogy milyen régi, és odaillik -e (a petőfis színvonalhoz nyilván semmiképp nem illik...), mint Kowalsky Meg a Vegát, Zaporozsecet, Brainst, Wellhellot vagy Halott Pénzt, nem beszélve a Margaret Island és Acoustic Planet-féle limonádékról. Komolyan mondom, ha tényleg itt tart a mai magyar könnyűzene, amit a Petőfi évek óta az arcunkba tol (és bízom benne, hogy nem itt tart, csak a zenei szerkesztő alkalmatlan tökéletesen a posztjára), akkor én kivándorlok egyszer Irakba.
 #183580  Szerző: homerhamm

Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem az R-GO nem illik a Petőfi rádióba, sokkal inkább a Slágerre, vagy Retrora.
(Előbb kapcsoltam el a Part FM-ről, épp Dr. Brs / Király Viktor - Tűzvarázsló ment, átkapcsoltam ide, erre ezen is ez megy.)
 #183483  Szerző: homerhamm

Nem is tudtam, hogy van Ed Sheerannek és Justin Timerlakenak közös száma :D :troll:

(baki)
 #183348  Szerző: homerhamm

(Külön bónusz az éjféli órakezdő dalért: John Legend ft. Bloopop - A Good Night)
 #183343  Szerző: homerhamm

Sakál írta: 2019.05.24. 19:57
homerhamm írta: 2019.05.23. 15:23 Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus - Old Town Road, nem gondoltam volna hogy ezt is játszani fogják valaha. :yes:
De nem rotációban, ugye?
Még nem, csak ajánlósként. A másik rotációban.
 #183341  Szerző: Sakál

homerhamm írta: 2019.05.23. 15:23 Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus - Old Town Road, nem gondoltam volna hogy ezt is játszani fogják valaha. :yes:
De nem rotációban, ugye?
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 625